Αποχαιρέτησε με νίκη και από την 4η θέση τη χρονιά η Επισκοπή

Με νίκη ολοκλήρωσε η Επισκοπή τις υποχρεώσεις της στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, επικρατώντας με 2-0 της Παλαιόχωρας στο ΔΑΚ Γάλλου και τερμάτισε στην 4η θέση του ομίλου με συγκομιδή 42 βαθμών, 12 νίκες, 6 ισοπαλίες, 6 ήττες και τέρματα 43-23.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα σε ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού τόσο αυτή, όσο και η Παλαιόχωρα – που μετά από δύο χρόνια αποχαιρέτησε την Γ’ Εθνική – δεν είχαν ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, ήταν καλύτερη και έφτασε δίκαια στη νίκη. Ιδιαίτερα στο α’ μέρος, η ομάδα του Μάρκου Στεφανίδη ήταν κυρίαρχη και χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Νίκος Κατσικοκέρης (27’) και Μάρκο Γιόρνταν (41’) έφτασε στην τελική επικράτηση με 2-0. Με αυτά τα δύο γκολ η Επισκοπή ολοκλήρωσε τον 5ο όμιλο Γ’ Εθνικής, διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση μαζί με τον πρωταθλητή ΟΦ Ιεράπετρας, ενώ ανέδειξε τον πρώτο σκόρερ του ομίλου, που δεν είναι άλλος από το Νίκο Κατσικοκέρη. Ο «Κάτσι» με το σημερινό γκολ που πέτυχε έφτασε τα 14.

Φάσεις και γκολ

1’ σέντρα Βιέντ, ο Γιόρνταν από το ύψος της μικρής περιοχής, κλωτσάει… αέρα και η μπάλα καταλήγει άουτ.

9’ σέντρα Σερβιλάκη, πλασέ στην κίνηση του Κατσικοκέρη, θα διώξει με τα πόδια ο Μαυρομιχάλης.

15’ όμορφη ενέργεια και σέντρα του Σερβιλάκη και πάλι από αριστερά, πλασέ στην κίνηση του Ζαχαρού, θα κοντράρει στα σώματα αμυντικών.

27’ σέντρα Λαζαρίδη, ο Κατσικοκέρης με κεφαλιά θα νικήσει τον Μαυρομιχάλη, για το 1-0.

32’ ατομική ενέργεια και σουτ του Βιέντ στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

37’ ο Πάγκαλος μέσα στην περιοχή, αποφεύγει ένα αντίπαλο, στρώνει στον Παλάτσιο, αλλά αυτός δεν ακολουθεί και απομακρύνουν οι αμυντικοί της Επισκοπής.

41’ σέντρα Βιέντ, ο Κατσικοκέρης θα πιάσει την κεφαλιά, ο Μαυρομιχάλης με τη βοήθεια του αριστερού δοκαριού του θα διώξει, αλλά θα έρθει από κοντά ο Γιόρνταν και με σουτ θα πετύχει το 2-0.

56’ ο Νάκας θα βρεθεί σε θέση τετ α τετ, αλλά ο Μαυρομιχάλης θα διώξει σε κόρνερ.

57’ ο Σερβιλάκης εκτελεί το κόρνερ, με τον Ρούσση να πιάνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και τον Μαυρομιχάλη να αποκρούει.

66’ σουτ του Σωπασή από τα όρια της περιοχής, η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

77’ όμορφο σουτ του Κόλα η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

80’ σουτ Παλάτσιου η μπάλα θα αλλάξει πορεία κοντράροντας σε αμυντικό, αλλά ο Χρήστου δεν θα αιφνιδιαστεί και θα μπλοκάρει.

86’ με όμορφη ενέργεια ο Ζαχαρός αποφεύγει έναν αντίπαλο μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του θα φύγει έξω από τα δοκάρια του Μαυρομιχάλη.

90’ φάουλ του Σωπασή, θα πέσει στην αριστερή του γωνία ο Μαυρομιχάλης και θα διώξει.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κρασαγάκης, Α. Δασκαλάκης, Μαυραντωνάκης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 27’ (Κ) Κατσικοκέρης, 41’ (Σ) Γιόρνταν.

ΑΣΙΣΤ: 27’ Λαζαρίδης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 66’ Σερβιλάκης – 42’ Νικολίτσης, 50’ Λάμσε

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Χρήστου, Λαζαρίδης, Σερβιλάκης, Ζαχαρός, Ρούσσης, Χαλκιαδάκης (73’ Καλογεράκης), Βιέντ (46’ Σουμπασάκης), Σαββίδης, Κατσικοκέρης, Νάκας (69’ Ερ. Ματαραγκάσι), Γιόρνταν (62’ Σωπασής). ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ (Αστέριος Θέμελης): Μ. Μαυρομιχάλης, Πάγκαλος, Γ. Κτιστόπουλος (46’ Κυριλλίδης), Μέρο (46’ Ζαχαράκης), Ράδης, Νικολίτσης, Δημητριάδης (70’ Κουτσογιαννάκης), Κόλα, Παλάτσιος, Α. Μανουσάκης (78’ Μερτζανής), Λάμσε.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *