8 Αυγούστου 2022

Αποχαιρέτησε τη σεζόν και πάει στην επόμενη με στόχο την Άνοδο! (photos)

Με δείπνο αποχαιρέτησε τη σεζόν 2021-22 το ανδρικό τμήμα του Ρεθύμνου Cretan Kings, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει το πλάνο για την επόμενη, με τους στόχους να μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο.

Ένα οικογενειακό βράδυ είχαν την ευκαιρία να περάσουν άπαντες στις τάξεις της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, παρουσία της διοίκησης, των προπονητών, των παικτών, των φίλων και των εργαζομένων της. Στην ταβέρνα «Φυσαλίδα» στο Γεράνι, ο Θοδωρής Καλοτεράκης φιλοξένησε άπαντες, περνώντας ένα βράδυ οικογενειακά, συζητώντας εκτός των άλλων, για τη χρονιά που πέρασε αλλά και για εκείνη που έρχεται.

Μία σεζόν, η οποία κρίνεται επιτυχημένη βάσει της φετινής πορείας, με το Ρέθυμνο Cretan Kings να φτάνει μία «ανάσα» από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Άλλωστε, εδώ και δύο χρόνια, όπως βροντοφώναζαν άπαντες στις τάξεις της ομάδας, στόχος ήταν η ανάδειξη των νεαρών παιδιών. Κάτι που επιβεβαιώθηκε ως έναν βαθμό, περνώντας αρκετοί παίκτες από τα παιδοεφηβικά τμήματα στο ανδρικό, συλλέγοντας πολύτιμες εμπειρίες και παραστάσεις, «μεγαλώνοντας» μπασκετικά.

Όμως, φαίνεται πως η περσινή διαδικασία, η φοβερή υποστήριξη από τον κόσμο και η παρολίγον «στέψη», «γλύκανε» άπαντες, με τον πήχη να τοποθετείται ακόμα ψηλότερα. Συγκεκριμένα, στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ Ανδρών 2022-23 στόχος είναι η κατάκτηση του και η άνοδος στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Για να καταφέρει, όμως… και να φτάσει στην πηγή και να πιει νερό θα πρέπει να κινηθεί και στη μεταγραφική αγορά αναλόγως, ώστε να κατακτήσει εύκολα τον στόχο. Κάτι που ήδη έχει ξεκινήσει, με τη διοίκηση να κινείται με βάση το πλάνο των προπονητών για την ενίσχυση της ομάδας. Φυσικά και ο κορμός θα παραμείνει ο ίδιος, αλλά δεν θα λείψουν οι απαραίτητες «πινελιές» που θα βοηθήσουν στην υπέρβαση και την επιστροφή της ομάδας στις Εθνικές κατηγορίες.

  • gevma_rethymno_cretan_kings1
  • gevma_rethymno_cretan_kings9
  • gevma_rethymno_cretan_kings2
  • gevma_rethymno_cretan_kings3
  • gevma_rethymno_cretan_kings4
  • gevma_rethymno_cretan_kings5
  • gevma_rethymno_cretan_kings6
  • gevma_rethymno_cretan_kings7
  • gevma_rethymno_cretan_kings8

Πηγή: Goodnet

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *