Αποχώρησε ο Μουρτζανός από ΟΦΑ, παραιτήθηκε και ο Μανωλούδης

Με γραπτή επιστολή τους ο Φίλιππος Μουρτζανός και ο άμεσος συνεργάτης του Σήφης Μανωλούδης ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους από τον ΟΦ Αρμένων.

Μετά από 3 χρόνια στην τεχνική ηγεσία της ομάδας (το α’ εξάμηνο ως συνεργάτης του Σπυριδάκη και τα 2,5 τελευταία χρόνια σαν πρώτος προπονητής), ο Φίλιππος Μουρτζανός θέλησε να ευχαριστήσει με αυτή την επιστολή όλους αυτούς που συνεργάστηκε. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον πρώην πρόεδρο του ΟΦΑ Στέλιο Μπικάκη, αλλά και στον γενικό αρχηγό Κώστα Θεοδωράκη, όπως και για τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκε αυτή την τριετία. Μαζί τον ακολουθεί και ο άμεσος συνεργάτης του την τελευταία χρονιά στον πάγκο του ΟΦΑ, Σήφης Μανολούδης, τους οποίους δεν αποκλείεται να τους δούμε και πάλι μαζί σε πάγκο ομάδας την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά, η γραπτή επιστολή του Φίλιππου Μουρτζανού για την αποχώρηση του από τον ΟΦ Αρμένων.

«Μετά από 3 χρόνια συνεργασίας  έφτασε η στιγμή της αποχώρησης μου από τον Ο.Φ. Αρμένων. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω αρχικά τον τέως Πρόεδρο κ. Μπικάκη Στέλιο για την  άψογη συνεργασία, τον γενικό αρχηγό κ. Θεοδωράκη Κώστα, όπως  και όλους τους ποδοσφαιριστές και συνεργάτες που είχαμε κοινή πορεία όλα αυτά τα χρόνια. Νιώθω περήφανος για όσα καταφέραμε μέσα από πολύ δουλειά και συνέπεια παραμένοντας σταθεροί και πιστοί στους στόχους μας. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα με επιτυχίες.

Φίλιππος Μουρτζανός».

Από την δική του πλευρά, με γραπτή επιστολή του ο Σήφης Μανωλούδης ανακοίνωσε την παραίτηση του από την θέση του στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Και ο Μανωλούδης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρώην πρόεδρο του ΟΦΑ Στέλιο Μπικάκη, τον γενικό αρχηγό Κώστα Θεοδωράκη, τον Φίλιππο Μουρτζανό, αλλά και τους ποδοσφαιριστές για την συνεργασία που είχαν. «Με την παρούσα επιστολή  θα ήθελα να ανακοινώσω την παραίτησή μου από την θέση το βοηθού προπονητή του σωματείου ΟΦ Αρμένων. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Στέλιο Μπικάκη τον κ.  Κώστα Θεοδωράκη και ιδιαιτέρως τον Φίλιππο Μουρτζανό και τους ποδοσφαιριστές του σωματείου για την άρτια και επιτυχημένη συνεργασία που είχαμε.

Σήφης Μανωλούδης».

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM