Αποχώρηση βόμβα Κάββαλου από τον Ερμή Ζωνιανών!!!

Ο υποβιβασμός του Ερμή Ζωνιανών στην Α’ κατηγορία ΕΠΣΡ μετά από τρία συνεχόμενα χρόνια στην Γ’ Εθνική, φαίνεται πως φέρνει και άλλες εξελίξεις στην Ρεθυμνιώτικη ομάδα, όχι και τόσο ευχάριστες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Rethymnosports.gr ο Γιάννης Κάββαλος έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει φέτος, από την ηγεσία του Ερμή Ζωνιανών μετά από μια δεκαετία επιτυχιών. Αυτά τα δέκα χρόνια τα επιτεύγματα του Ερμή Ζωνιανών είναι πολύ μεγάλα, που συνδυάστηκαν με τίτλους, 5 χρόνια σε εθνικές κατηγορίες, αλλά και πανελλήνια αναγνώριση σε πολλά επίπεδα. Σε αυτή την δεκαετία το προφίλ του Ερμή Ζωνιανών άλλαξε άρδην, όντας σε μια ομάδα που εκπροσώπησε επάξια το Ρεθυμνιώτικο άλλα και το Κρητικό ποδόσφαιρο για 4 σεζόν στην Γ’ Εθνική (2013-14 και 2015-18) και 1 στην Δ’ (2012-13). Μάλιστα αυτή την δεκαετία, από το 2008 που ο Γιάννης Κάββαλος και οι συνεργάτες του ανέλαβαν τις τύχες της ομάδας, ο Ερμής Ζωνιανών κατέκτησε 5 τίτλους, 2 πρωταθλήματα Ρεθύμνου (2013, 2015), 2 Κύπελλα ΕΠΣΡ (2012, 2018) και ένα Super Cup (2015).

Όμως σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ερμή Ζωνιανών, ο κύκλος του έχει κλείσει στην αγαπημένη ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του και ήδη έχει εκμυστηρευτεί σε ανθρώπους του περιβάλλοντος του πως το αμέσως επόμενο διάστημα έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την διοίκηση της. Ο Γιάννης Κάββαλος είχε φλερτάρει με την έξοδο και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η αγάπη του για το χωριό και την ομάδα υπερίσχυσαν, όμως τώρα μετά και τα όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια της φετινής χρονιάς με άδικες τιμωρίες και πόλεμο που δέχθηκε η ομάδα, δείχνουν πως η απόφαση είναι ειλημμένη…

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *