Απόλυτος κυρίαρχος ο Νεονάκης με Πανελλήνιο ρεκόρ

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε 20 & 21 Ιουλίου διεξήχθησαν στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα και στο σκοπευτήριο Μαλακάσας Αγώνες Σκοποβολής για την πρόκριση στην Εθνική Ομάδα.
Νικητής ο Ρεθυμνιώτης αθλητής Νίκος Νεονάκης που βρέθηκε σε «φόρμα» στο πιστόλι ταχύτητας. Από το Σάββατο «φλέρταρε» με το ρεκόρ πετυχαίνοντας επίδοση 572/600, και το πέτυχε την Κυριακή. Έχοντας μια «καλή προπόνηση» το Σάββατο, ανέβασε την επίδοσή του την Κυριακή και με 574/600 κατέρριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ στο πιστόλι ταχύτητας ανδρών. Το ρεκόρ που κατείχε ο ίδιος από τον Φεβρουάριο του 2015 (573/600) και το είχε πετύχει σε ανάλογη διοργάνωση. Το έρεισμα της πρόκρισης στην Εθνική Ομάδα! Για τον Νεονάκη αυτό είναι κατά σειράν 10ο πανελλήνιο ρεκόρ που κάνει παίρνοντας και την πρόκριση στον ευρωπαϊκό στην Ιταλία

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονταν τα Ολυμπιακά αγωνίσματα με πυροβόλα στην απόσταση των 50 μέτρων (τουφέκια τριών στάσεων Ανδρών – Γυναικών) και τα αγωνίσματα των 25 μέτρων (Πιστόλι Ταχύτητας Ανδρών και Sport Πιστόλι Γυναικών).

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Facebook στο Instagram και στο YouTube

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM