Από την Δευτέρα ξανά στο γήπεδο τα παιδιά του Ρέθυμνο Cretan Kings!

Η διοίκηση του Ρέθυμνο Cretan Kings ανακοίνωσε την επιστροφή στις προπονήσεις για τμήματα υποδομής του συλλόγου, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τους περιορισμούς που έχει επιβάλλει η πανδημία.

Ανακοίνωση Ρέθυμνο BC:
«Το Ρέθυμνο Cretan Kings είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επανέναρξη των προπονήσεων των ακαδημιών του από την Δευτέρα 17 Μαΐου, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τους περιορισμούς που έχει επιβάλλει η πανδημία και αναφέρονται αναλυτικά σε ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της Γ.Γ.Α. και την απόφαση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, πέραν των άλλων οδηγιών για την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων, αρκεί η προσκόμιση της δις εβδομαδιαίας «σχολικής βεβαίωσης» έπειτα από τα αντίστοιχα self test. Παρακαλούμε τους γονείς να είναι σε επικοινωνία με την ομάδα και τους προπονητές για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστούν.
Τηρούμε τα μέτρα προστασίας και τις αποστάσεις για να επανεκκινήσουμε, με υγεία στον χώρο του αθλητισμού και να συνεχίσουμε τις προπονήσεις που τοσο μας έχουν λήψει»

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και κάντε εγγραφή στο YouTube

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *