Από τον Ψηλορείτη… στο Sportys.gr ο Δ. Καραμπατζάκης!

Την δύσκολη απόφαση να αποχωρήσει έστω στην παρούσα φάση, από την ενεργό δράση στα γήπεδα του Ρεθύμνου και εν προκειμένω την προπονητική, πήρε ο Δημήτρης Καραμπατζάκης.

Με γραπτή του δήλωση ο Βορειοελλαδίτης προπονητής ποδοσφαίρου έβαλε κατά κάποιο τρόπο τίτλους τέλους… για αυτή την περίοδο στην προπονητική του πορεία. Ο Δημήτρης Καραμπατζάκης αποχαιρετάει τον Ψηλορείτη, ευχαριστώντας τους παράγοντες αλλά και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την συνεργασία τους αυτό τον ένα χρόνο και μετακινείται στο κατάστημα αθλητικών ειδών «Sportys.gr» του Βαγγέλη Κιοσσέ. Παράλληλα, ο Καραμπατζάκης ευχαριστεί, όλα τα σωματεία και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε αυτά τα 13 χρόνια που βρίσκεται στο Ρέθυμνο. Σαν ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε Αστέρα Περάματος, Φλόγα Ρουστίκων, Σπήλι και Ασή Γωνιά, ενώ σαν προπονητής δούλεψε σε Φλόγα Ρουστίκων, Ασή Γωνιά, Ε.Α.Π., Σπήλι (Υπεύθυνος Ακαδημίας) και Ψηλορείτη.

Αναλυτικά, η γραπτή επιστολή του Δημήτρη Καραμπατζάκη:

«Μετά από 13 χρόνια συνεχούς παρουσία στα γήπεδα της Κρήτης, είτε σαν ποδοσφαιριστής είτε σαν προπονητής, πήρα την δύσκολη απόφαση να αποχωρήσω από την ενεργό δράση, τουλάχιστον προς το παρόν με το αξίωμα του προπονητή και να αφιερώσω περισσότερο χρόνο τα Σαββατοκύριακα στην οικογένεια μου. Λύθηκε λοιπόν η συνεργασία μου με την ομάδα του Ψηλορείτη, με τον καλύτερο τρόπο και πλέον ανήκω στην ομάδα του σεβαστού μου φίλου Βαγγέλη Κιοσσέ και έχω πλέον για συμπαίκτες τους αγαπητούς φίλους Καραβιώτη Γιάννη, Καψαλάκη Νίκο και Αγγελογιαννάκη Γιάννη. Ευχαριστώ όλους όσους συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια σε όλες τις ομάδες που έχω δουλέψει, είτε σαν ποδοσφαιριστής, είτε σαν προπονητής. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και παράγοντες του νομού μας. Και στο επανιδείν…».

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM
}