21 Οκτωβρίου 2021

Αρκάδι Αγγελιανών: «Αναλαμβάνουμε όλα τα έξοδα, οφθαλμολογικών εξετάσεων, στα μέλη των διαιτητών»

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του Αρκαδίου Αγγελιανών, ενημερώνει ότι αναλαμβάνει όλα τα έξοδα, οφθαλμολογικών εξετάσεων, στα ενεργά μέλη του Συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Ρεθύμνου, ενώ καταδικάζει την συμπεριφορά μερίδας φιλάθλων για την ρίψη αντικείμενων στον αγωνιστικό χώρο.
Παράλληλα, ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν να συγκεντρωθεί η οικονομική ενίσχυση, που θα διατεθεί στους σεισμόπληκτους του Δήμου Μίνωα Πεδιάδος.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Ανακοίνωση:
«Μετά από το έκτακτο συμβούλιο που πραγματοποίησε η ομάδα μας, χθες 11/10/21, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην παρακάτω ανακοίνωση.
1) Αναλαμβάνουμε όλα τα έξοδα, οφθαλμολογικων εξετάσεων, στα ενεργά μέλη του Συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαιρου Ρεθύμνου, που νιώθουν ότι το χρειάζονται!
Έτσι ωστε απαντήσεις του τύπου: δε το είδα. Ενώ το είδαν ακόμα και οι αντιπαλοι, να αποκλείονται για παθολογικά αίτια…

2) Όσοι φιλαθλοι επιθυμούν, να πετάνε μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο και ότι άλλο είδος εχθροπραξιας, να γνωρίζουν ότι τέτοιες αντιδράσεις, δεν μας εκφράζουν και ότι τέτοιους είδους συμπεριφορές μαζί με αυτούς που το κάνουν δεν είναι ευπρόσδεκτες στο γήπεδο μας και μπορούν να κάθονται σπίτι τους.

3) Ευχαριστούμε όλους για την οικονομική στήριξη στον αγώνα του Σαββάτου, μεγαλο μέρος των οποίων δόθηκαν στους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας στον Δήμο Μίνωα Πεδιαδος .

Το διοικητικό συμβούλιο Αθλητικού ομίλου Αρκάδι Αγγελιανων.»

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *