Α. Τσουπάκης: «Φεύγω σαν φίλος… με αγάπη στην καρδιά από την ομάδα που με μεγάλωσε…»

Έπεσαν οι τίτλοι τέλους της συμπόρευσης Ποσειδώνα Γερανίου και Ανδρέα Τσουπάκη, μετά από τέσσερα χρόνια συνύπαρξης. Το Rethymnosports.gr σας είχε ενημερώσει εδώ και καιρό για το επερχόμενο διαζύγιο, το οποίο ολοκληρώνεται ουσιαστικά σήμερα με την δήλωση του Ανδρέα Τσουπάκη.

Ο νεαρός τεχνικός ευχαριστεί όλους αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκε στον Ποσειδώνα αυτή την τετραετία, αλλά και τη νέα διοίκηση που έρχεται, τονίζοντας πως φεύγει σαν φίλος και με αγάπη στην καρδιά για την ομάδα του τόπου του, που τον μεγάλωσε… ποδοσφαιρικά.

Αναλυτικά, ο Ανδρέας Τσουπάκης στην αποχαιρετιστήρια δήλωση του από τον Ποσειδώνα Γερανίου, αναφέρει:

«Μετά από 4 χρόνια ήρθε η ώρα να πορευτούμε χωριστά, με την ομάδα του τόπου μου, τον Ποσειδώνα Γερανίου. Οι λόγοι που αποχωρώ είναι προσωπικοί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Ποσειδώνα, με την οποία συνεργαστήκαμε όλα τα χρόνια, για την εμπιστοσύνη και στήριξη στο πρόσωπο μου, όπως και τη νέα διοίκηση για την τιμή που μου έκαναν προτείνοντας μου εκ νέου να συνεχίσω στον πάγκο της ομάδας.

Επίσης να ευχαριστήσω το σύνολο της κοινωνίας του Γερανίου, για την έμπρακτη υποστήριξη προς την ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ξεχωριστά το Θέμη Νικολακάκη του Δημητρίου (Κούκης), το Μανώλη Μακρυδάκη και το Γιώργο Φραγκιαδουλάκη για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Επίσης δεν θα μπορούσα να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που μοιραστήκαμε χαρές και λύπες αυτή την τετραετία. Φεύγω με τη συνείδηση μου καθαρή γιατί έδινα πάντα τον καλύτερο εαυτό μου. Φεύγω σαν φίλος με αγάπη στην καρδιά για την ομάδα που με μεγάλωσε ποδοσφαιρικά και με την ευχή να συνεχίσει την ανοδική πορεία των τελευταίων ετών».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *