28 Ιανουαρίου 2023

Βέλιτς: «Πάμε με υπευθυνότητα, σεβασμό στον αντίπαλο και μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας»

Ρεθυμνιώτικο ντέρμπι την Κυριακή (15.00) στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και στην Επισκοπή το αντιμετωπίζουν με τον απαιτούμενο σεβασμό, θέλοντας απέναντι στον Ρεθυμνιακό να επιστρέψουν στις νίκες.

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς μιλώντας για το αυριανό ντέρμπι περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν συγκέντρωση, υπευθυνότητα και σεβασμό στον αντίπαλο, επιζητώντας την επιστροφή της ομάδας στις νίκες που θα διατηρήσουν την διαφορά ασφαλείας που έχει από τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου. «Ξεκινήσαμε τον β’ γύρο με τα ίδια αποτελέσματα και τους ίδιους βαθμούς συγκομιδή όπως και στο α’. Αν και δικαιούμασταν τη νίκη στο τελευταίο ματς βάσει απόδοσης, αν και μας ακυρώθηκε κανονικό γκολ, εμείς συνεχίζουμε.

Παίζουμε ένα τοπικό ντέρμπι αλλά στη δεδομένη στιγμή είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό. Είναι ένα ματς πρωταθλήματος στον β’ γύρο όπου θα πρέπει να περιορίσουμε τις απώλειες σε μεγαλύτερο βαθμό συγκριτικά με τον α’ γύρο. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον Ρεθυμνιακό με τη δέουσα υπευθυνότητα και φυσικά με τον σεβασμό που του αρμόζει και με μία προσπάθεια που θα πρέπει να έχει διάρκεια από το 1ο ως το 95ο λεπτό γνωρίζοντας ότι η νίκη χτίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.Μ’ αυτό το παιγνίδι κλείνει ένας κύκλος αγώνων μέσα σε μία εβδομάδα όπου κάναμε και θα κάνουμε κάποιες αλλαγές ούτως ώστε να είμαστε πανέτοιμοι να πάρουμε τη νίκη που είναι ο αποκλειστικός μας στόχος».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *