Βέλιτς: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για μια μεγάλη νίκη»

Και πως να μην είναι ευχαριστημένος μετά από τέτοια προσπάθεια και έπειτα από μια θαυμάσια ανατροπή (από 1-0 σε 1-3) μέσα σε μια δύσκολη έδρα…; Ο Γιάσμινκο Βέλιτς μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, ένα παραπάνω γιατί ο αντίπαλος (Αιγάλεω) ήταν πράγματι μια ομάδα που άφησε άριστες εντυπώσεις στον ίδιο.

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν και φυσικά για τη μεγάλη νίκη σ ένα δύσκολο γήπεδο εναντίον μιας πολύ καλής και οργανωμένης ομάδας που έχει αρχές στο παιγνίδι του.

Είχαμε μιλήσει με τους παίκτες μου το πως θα μπορέσουμε να τον αποδιοργανώσουμε και να πλεονεκτήσουμε.

Νομίζω ότι τα παιδιά δούλεψαν εξαιρετικά και τουλάχιστον για μία ώρα (λίγο μετά το 1-3) λειτουργήσαμε άψογα. Βέβαια και μετά από ‘κει ήμασταν επικίνδυνοι κι ίσως να μπορούσαμε να επεκτείνουμε το σκορ.

Δεν το καταφέραμε. Πρέπει να πούμε βέβαια ότι και το Αιγάλεω ρίσκαρε περισσότερο. Αφού δεν επεκτείναμε το σκορ ίσως και το Αιγάλεω θα μπορούσε να μειώσει λίγο μετά…

Σε γενικές γραμμές ήταν ένα δυνατό, ένα ανταγωνιστικό ματς από δύο πολύ καλές ομάδες. Η νίκη μας γίνεται μεγάλη μετά από μία σημαντική ανατροπή στο σκορ».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *