Βέλιτς: «Τους χαιρέτισα κάτι που το εξέλαβαν ως ειρωνεία»

Ο προπονητής της Επισκοπής, Γιάσμινκο Βέλιτς έκανε δηλώσεις μετά το νέο θετικό αποτέλεσμα στον Βόλο (0-0 με τη Νίκη), αλλά και για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια όσο και στο τέλος του αγώνα όπου κάποιοι που βρίσκονταν στις κερκίδες θέλησαν στο τέλος να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και να του επιτεθούν….

«Ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος και με ποιότητα παικτών στο ρόστερ της η Νίκη Βόλου. Ήταν δύσκολη επίσης και η ώρα που τελέστηκε ένα τέτοιο ματς (13.00). Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων (λόγω υψηλής θερμοκρασίας και υγρασίας). Πιστεύω ότι το ματς ήταν μοιρασμένο.
Είχαμε εμείς κάποια διαστήματα με πρωτοβουλία κινήσεων όπως φυσικά και η Νίκη. Ειδικά στο α’ ημίχρονο, μετά από κάποια εύκολα λάθη που κάναμε, δώσαμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να ανέβει σε μέτρα αλλά και σε ψυχολογία και ίσως σ’ αυτό το διάστημα να είχε κάποιες φάσεις όπου μπορούσε να σκοράρει.
Στο β’ ημίχρονο είχαμε εμείς ένα καλό διάστημα που βρισκόμασταν στην αντίπαλη εστία με συνεχόμενες φάσεις όπου ενδεχομένως να παίρναμε και τον αγώνα. Θα ήταν άδικο όμως. Όπως πιστεύω θα ήταν άδικο αν οποιαδήποτε ομάδα σήμερα (Τετάρτη του Πάσχα) έχανε το ματς.«

«Το εξέλαβαν ως ειρωνεία…»
«Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω τούτο… Σίγουρα ήταν πολύ καλή η φιλοξενία της ΠΑΕ Νίκης Βόλου. Αυτοί οι κάποιοι από τους λίγους που βρίσκονταν στο γήπεδο, όπου είναι ένα άλλο ξεχωριστό κομμάτι της κατάστασης, ήταν αγενείς απέναντί μου. Με έβριζαν και με προκαλούσαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Ο έλεγχος είναι δύσκολος για τον οποιοδήποτε όταν ακούει τα εξ αμάξης δίχως κανέναν λόγο. Πρέπει όμως να αποδεχθούμε ότι ακόμα κι αυτό είναι μέρος της δουλειάς μας και πρέπει να κρατάμε την ψυχραιμία μας.
Στο τέλος, τους χαιρέτισα κάτι που το εξέλαβαν ως ειρωνεία. Τότε δημιουργήθηκε μία ένταση δίχως όμως συνέχεια. Τους καταλαβαίνω. Ίσως θα μπορούσα να το αποφύγω από τη στιγμή που επί 90 λεπτά δεχόμουν συνεχείς προκλήσεις και ύβρεις.
Συμβαίνουν αυτά, ωστόσο όλα έληξαν.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *