16 Απριλίου 2024

Βαρούχας: «Δεν συμμετέχουμε σε ένα πρωτάθλημα που διακινδυνεύεται η υγεία όλων μας»

Για την οριστική απόφαση του Άρη Ρεθύμνου να απαντήσει αρνητικά στην ΕΠΟ για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα ενός γύρου με τις υπάρχουσες συνθήκες, μίλησε στο Rethymnosports.gr ο πρόεδρος της ομάδας Μανώλης Βαρούχας.

Η υγειονομική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα με την πανδημία του κορωνοϊού, αλλά και το γεγονός πως οι ομάδες καλούνται να συμμετάσχουν σε ένα πρωτάθλημα εξπρές χωρίς καν όρους διεξαγωγής και προκήρυξης εξώθησε την οικογένεια την ομάδα των Περιβολίων να πάρουν αυτή την απόφαση.

«Καταρχήν να πούμε πως η ομάδα μας είχε δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής από τον περασμένο Αύγουστο», θα δηλώσει αρχικά ο Μανώλης Βαρούχας για να συνεχίσει. «Όμως στην παρούσα φάση ο Άρης δεν επιθυμεί να συμμετάσχει σε ένα πρωτάθλημα χωρίς όρους και χωρίς προκήρυξη, διακινδυνεύοντας πολλά πράγματα. Πρωτίστως την υγεία των μελών αλλά και των συνανθρώπων μας, αφού όπως γίνεται αντιληπτό η έναρξη της Γ’ Εθνικής σε όλη την Ελλάδα θα αποτελέσει μια υγειονομική βόμβα. Η απόφαση να μην κατέβει η ομάδα μας στην Γ’ Εθνική, είναι κοινή μεταξύ διοίκησης, προπονητών και ποδοσφαιριστών. Επουδενί δεν θέλουμε να διακινδυνέψουμε, μέσω του ποδοσφαίρου που τόσο αγαπάμε όλοι, έστω και ένα μέλος μας να βιώσει την επώδυνη κατάσταση να προσβληθεί από τον ιό. Επιπλέον στην παρούσα φάση, η ΕΠΟ μας καλεί να μπούμε σε ένα πρωτάθλημα χωρίς καν να υπάρχουν όροι, χωρίς να υπάρχει προκήρυξη, μην γνωρίζοντας τι μας ξημερώνει.

Από εκεί και πέρα πρόθεση μας είναι να επενδύσουμε τα χρήματα αυτά που δεν θα σπαταλήσουμε σε αυτό το πρωτάθλημα-παρωδία, βελτιώνοντας τις αθλητικές εγκαταστάσεις μας. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα πραγματικά, να ευχαριστήσω προσωπικά, όλους αυτούς που στήριξαν την προσπάθεια μας από την Παγκρήτια σύσκεψη του Ιουνίου. Πραγματικά κάναμε φίλους σε όλη την Κρήτη. Η απόφαση του Άρη Ρεθύμνου είναι αυτή και ειλικρινά για εμάς αποτελεί σεβαστή η όποια άποψη πάρει η διοίκηση του κάθε φίλου-σωματείου του νησιού μας».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *