Βελούδινο διαζύγιο για ΟΦΑ και Μανωλούδη

Βελούδινο διαζύγιο για τον ΟΦ Αρμένων και τον Σήφη Μανωλούδη ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου, η οποία έκανε αποδεκτή την παραίτηση του νεαρού τεχνικού.

Έτσι μετά από 6 μήνες συνύπαρξης οι δρόμοι του ΟΦ Αρμένων και του Μανωλούδη χώρισαν, με την διοίκηση του συλλόγου να βρίσκεται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του για τη συνέχεια της σεζόν. Αναλυτικά, το σχετικό δημοσίευμα στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦ Αρμένων, «Μετά από συζήτηση και κοινή απόφαση με την διοίκηση ο Σήφης Μανωλούδης υπέβαλε την παραίτηση του από την θέση του τεχνικού της ομάδας μας αλλά και του προπονητή της Ακαδημίας μας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Δ.Σ. του ΟΦΑ:«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΦΑ και ο προπονητής Σήφης Μανωλούδης αποφάσισαν από κοινού την λύση της συνεργασίας τους τόσο από την ανδρική ομάδα αλλά και από τα τμήματα Ακαδημιών του συλλόγου. Το Δ.Σ. του ΟΦΑ, οι άνθρωποι της ομάδας αλλά και το ποδοσφαιρικό τμήμα εύχονται στον Σήφη Μανωλούδη πάντα επιτυχίες σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο με υγεία. Η πόρτα του ΟΦΑ θα είναι πάντα ανοιχτή για αυτόν. Σήφη σε ευχαριστούμε για όλα, για πάντα φίλοι».

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM
}