Βράβευση Μηλάκη από τον Υφ. Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη!

Μία σπουδαία διάκριση περίμενε χθες το βράδυ (17/7) την πρωταθλήτρια του ΠΑΣ Άτλα Ρεθύμνου, Αργυρώ Μηλάκη, η οποία βραβεύτηκε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Με τη συγκινητική εκδήλωση – κατάθεσης ψυχής 20 σπουδαίων Κρητών αθλητών (Ολυμπιονικών, Παραολυμπιονικών και διεθνών Πρωταθλητών), που περιέγραψαν στο κατάμεστο Karteros Sports Beach Center τη δική τους αθλητική διαδρομή στην εκδήλωση «Αθλητισμός, από το όνειρο στον άθλο» κορυφώθηκε στις Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις η τριήμερη αθλητική γιορτή. Ανάμεσα τους και η πρωταθλήτρια μας, η οποία βραβεύτηκε για τις αγωνιστικές της επιτυχίες, ενώ τόνισε την τρομερή σημασία στην ανάπτυξη της ποδηλασίας της διοργάνωσης του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας.

Μία γιορτή, που διοργανώθηκε από το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου και το Υφυπουργείο Αθλητισμού, αφιερωμένη στην Ολυμπιακή Ημέρα, όπου μικροί και μεγάλοι ήρθαν σε επαφή με πλήθος αγωνισμάτων από εξειδικευμένους προπονητές και τα σωματεία τους αλλά και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το τεράστιο φιλανθρωπικό έργο των κοινωνικών δομών του Ηρακλείου και της Κρήτης, που με χαρά πλαισίωσαν τις εκδηλώσεις.

Η βραδιά στο Karteros Sports Beach Center ήταν καθηλωτική,  παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρου Καπράλου, του προέδρου της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργου Καπελλάκη, καθώς και του προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Δρ. Αντώνιου Αυγερινού.

«Ο ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου συγχαίρει την Αργυρώ Μηλάκη για τη νέα αυτή αναγνώριση, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά πως η σκληρή δουλειά ανταμείβεται με τον καλύτερο τρόπο.»

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *