Για ότι καλύτερο στις Αρχάνες ο Αστέρας

Επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες για τον Αστέρα Ρεθύμνου μετά από 10 ολόκληρα χρόνια, όπου σήμερα (16.00) αντιμετωπίζει στις Αρχάνες τον Γιούχτα στην πρεμιέρα του Κρητικού Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ίσως πρόκειται για την πιο δύσκολη αποστολή που θα μπορούσε να επιφυλλάξει η κληρωτίδα για τους πρωταθλητές Ρεθύμνου, μιας και η ομάδα του Μηνά Πίτσου και ιδιαίτερα έμπειρη είναι, μα προπάντων διαθέτει πολύ ποιοτιούς ποδοσφαιριστές, με έντονο πέραμα από Ρεθυμνιώτικες ομάδες, όπως οι Νίκος Κατσικοκέρης, Άγγελος Γκιόκας, Τάσος Τριανταφύλλου, Γιώργος Σαββίδης, Θωμάς Μαυρομάτης, Μηνάς Τζανής, Γιώργος Κόλλιας, Βασίλης και Δομήνικος Πλουσής.

Κεντρικό πρόσωπο από πλευράς ΑΟΝ Αστέρα θα είναι ο Γιώργος Βελονάκης, που πέρυσι αγωνιζόταν στον Γιούχτα, αλλά φέτος θα αποτελεί το βαρύ πυροβολικό των πρωταθλητών Ρεθύμνου. Μοναδικός τραυματίας για τον Αστέρα ο Στέλιος Παντελακάκης, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης και ατομική προπόνηση, για τον τραυματισμό που είχε στον έσω πλάγιο σύνδεσμο. Επιπλέον εκτός αποστολής έμειναν οι Πετρίδης, Κούρο, Παναγιωτάκης και Τσακάλι.

Έτσι για το σημερινό παιχνίδι ο Ηλίας Ασπρομάτης μπορεί να υπολογίζει στους 21 εξής ποδοσφαιριστές: Παπαδάκης, Παντελίδης, Αντωνόπουλος, Βλατάκης, Κασσέλας, Ψυχουντάκης, Σαρρής, Π. Κλειδής, Μαραθιανός, Α. Κλειδής, Σιόρε, Νεμπιάι, Δρανδάκης, Μπουρνέλης, Δημήτρη Γερωνυμάκης, Καψαλάκης, Τζαγκαράκης, Βελονάκης, Ρηγάκης, Ιμπραχίμι.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *