Γιορτή που τα είχε όλα στην ακαδημία του Αστέρα Ρεθύμνου (photos)

Το απογευμα της περασμένης Πέμπτης το γήπεδο της Σοχώρας γέμισε με παιδικές φωνές καθως τα τμήματα υποδομής του Αστέρα Ρεθύμνου αποχαιρέτησαν την σεζόν 2017-18. Σε μια όμορφη ποδοσφαιρική γιορτή που οργάνωσαν οι άνθρωποι της ομάδας για τα παιδιά και τις οικογένειες τους (BBQ, παιχνίδια, απονομές) αποχαιρέτισαν μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά για τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, ξεκινώντας τα καλοκαιρινά τους μπάνια, μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή τους ξανά στα γήπεδα, τον Σεπτέμβριο.

Πραγματοποιήθηκαν οι απονομές στις πρωταθλήτριες ομάδες του Αστέρα που κατέκτησαν τον τίτλο στις κατηγορίες τους στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΡ, από τον Πρόεδρο κ. Δασκαλομαρκάκη και τα μέλη της διοργανώτριας αρχής των που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ το παρών στην γιορτή έδωσε και ο σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου, Δ. Λαχνιδάκης.

Η ομάδα των πιο μικρών Αστεριών μας, τα τζούνιορ, βραβεύτηκαν από τον Αντιπρόεδρο και Γενικό Αρχηγό του Ομίλου, Κώστα Μανουσάκη. Η ομάδα Προπαίδων που μετείχε στον Β’ όμιλο του πρωταθλήματος έλαβε τον τίτλο της από τον Πρόεδρο της ΕΠΣΡ, Γιώργο Δασκαλομαρκάκη, η αντίστοιχη που κατέκτησε το πρωτάθλημα στον Α’ Όμιλο, εγινε από τον νέο Πρόεδρο του Αστέρα και Υπεύθυνο διοικητικά για τα τμήματα υποδομής μας, Νίκο Α. Παπαδάκη. Η απονομή στους πρωταθλητές Παίδες του Αστέρα έγινε απο το Μέλος της ΕΠΣΡ Νίκο Μαρκουλιδάκη.

Ενδεικτικές της δουλειάς που πραγματοποιείται στα τμήματα υποδομής μας, του αρμονικού κλίματος που επικρατεί, αλλά και των στόχων που έχουν τεθεί για την νέα χρονιά στον Όμιλο μας, ήταν οι δηλώσεις του Προέδρου του Ομίλου και Υπεύθυνου για τα τμήματα υποδομής μας, Νίκου Παπαδάκη, καθώς του Υπεύθυνου Ακαδημιών του συλλόγου μας Γιώργου Μπαστάκη, στον αποχαιρετισμό τους στην ιδιαίτερα επιτυχημένη φετινή χρονιά.

Νίκος Α. Παπαδάκης (Πρόεδρος και Υπεύθυνος διοικητικά των τμημάτων υποδομής) : «Θεωρώ ότι μετά τα τεράστια προβλήματα που δημιουργήθηκαν την φετινή περίοδο, καταλήξαμε να έχουμε θετικό πρόσημο στις Ακαδημίες μας. Βεβαιώνω ότι στόχος όλων μας για την νέα αγωνιστική περίοδο είναι η Αντρική και Γυναικεία ομάδα του Αστέρα, ο Κεραυνός, η ΝΕΑΡ και φυσικά τα τμήματα υποδοσμής μας, να λειτουργήσουν σε όλα τα επίπεδα, πάνω στις σωστές βάσεις. Διότι μέλημα και «πιστεύω» της νέας διοίκησης του Ομίλου μας, είναι η εύρυθμη και αρμονική λειτουργία που θα οδηγήσει σε δημιουργικά και επικοδομητικά αποτελέσματα. Όραμά μας θα αποτελεί πάντα να υπηρετούμε και να προσφέρουμε σε ένα υγειές και όμορφο ποδόσφαιρο, δίνοντας ιδιαίτερη και ξεχωριστή σημασία και αξία στην υποδομή και το μέλλον μας. Γιατί η νέα γενιά είναι η ελπίδα όλων μας».

Γιώργος Μπαστάκης (Υπεύθυνος Ακαδημιών) : «Με αφορμή την λήξη της αγωνιστικής περιόδου των Ακαδημιών θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά, γιατί το χαμόγελο τους είναι πάντα το σπουδαιότερο κίνητρο. Τους γονείς, γιατί η στήριξη και η εμπιστοσύνη τους μας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Τους συναδέλφους μου προπονητές των τμημάτων υποδομής του Ομίλου μας, γιατί μέσα από την συνεργασία μας, βαδίζουμε περήφανοι. Όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα, οι δύσκολοι είναι αυτοί που συνεχίζουν. Καλό καλοκαίρι σε όλους μας με υγεία και χαμόγελο.» 

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM