20 Απριλίου 2024

Γκιόκας: «Κομβικό παιχνίδι για μας, θέλουμε μόνο νίκη»

Η Επισκοπή αύριο (16.00) φιλοξενεί στο ΔΑΚ Γάλλου τον ΑΟΑΝ, για την 4η αγωνιστική του Κρητικού ομίλου της Γ’ Εθνικής, επιθυμώντας να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη της εντός έδρας.

Ο Άγγελος Γκιόκας μιλώντας για το παιχνίδι με τους Λασιθιώτες, το χαρακτήρισε κομβικής σημασίας, αφού στην Επισκοπή θέλουν μόνο νίκη για να βρεθούν στην κορυφή πριν εκτίσουν το ρεπό τους για τον α’ γύρο. «Είναι ένα κομβικό παιγνίδι για μας, ένα παραπάνω για το ότι την ερχόμενη εβδομάδα καλούμαστε να εκτίσουμε το ρεπό μας. Θέλουμε, όπως και να έχει, τους τρεις βαθμούς γιατί έτσι θα βρεθούμε στην κορυφή έστω κι αν ο Ηρόδοτος θα έχει ένα ματς λιγότερο. Παρ’ όλα αυτά, κάθε κερδισμένο ματς, μας βοηθάει πολύ στην ψυχολογία μας.

Δουλεύουμε πολύ καλά πάντως και σκοπός μας είναι να αποδίδουμε αυτό για το οποίο έχουμε προπονηθεί όλη την προηγούμενη εβδομάδα». Ερωτηθείς ο φορ της Επισκοπής για το μέχρι τώρα ξεκίνημα τους ανέφερε: «Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα με εξαίρεση το αποτέλεσμα -ως αποτέλεσμα και μόνο- με τον Πανακρωτηριακό. Θα προσπαθήσουμε στο μέτρο του δυνατού, αυτή να είναι και η μοναδική απώλεια βαθμών γιατί το πρωτάθλημα είναι μικρό. Δεν επιτρέπεται να χάνουμε τα λεγόμενα «εύκολα παιγνίδια» αν και τέτοια δεν υπάρχουν όπως έχει αποδειχθεί».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *