Γκολ και θέαμα στην Σοχώρα, με το αριστερό (3-4) στα φιλικά ο Αστέρας

Με το αριστερό μπήκε στα φιλικά παιχνίδια ο ΑΟΝ Αστέρας γνωρίζοντας την ήττα με 3-4 από τον Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη Χανίων.

Το παιχνίδι ήταν χορταστικό με 7 γκολ, με τους πρωταθλητές Ρεθύμνου να έχουν καλή σε γενικές γραμμές εικόνα στο α’ ημίχρονο, το οποίο έκλεισε προηγούμενος με 2-1. Στα θετικά για τον Αστέρα η αντίδραση του στο γρήγορο γκολ που δέχθηκε στο 6’ από τον Μπάτζιο, απαντώντας μόλις σε ένα εξάλεπτο με δύο γκολ, (Βελονάκης στο 9’ και Ρότζεν στο 12’ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος). Στην επανάληψη οι αρκετές αλλαγές που έγιναν έριξαν τον ρυθμό του Αστέρα, με τον Απόλλωνα να είναι καλύτερος και να πετυχαίνει τρία γκολ σε διάστημα 19’ λεπτών. Στο 67’ ο Μπάτζιο ξαναχτύπησε και με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2, ενώ στο 75’ ήταν η σειρά του Απόλλωνα να κερδίσει πέναλτι και ο Ψαράκης έγραψε το 2-3. Στο 86’ ο Μπάτζιο έφτασε το χατ τρικ και με δεύτερη κεφαλιά έγραψε το 2-4. Στο 89’ διαμορφώθηκε το τελικό 3-4 με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Γιώργου Βελονάκη.

Επόμενο φιλικό για τον ΑΟΝ Αστέρα, την Τετάρτη (12/8) στο γήπεδο Λίντο στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον Πόρο.

ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ηλίας Ασπρομάτης): Παντελίδης (34’ Παπαδάκης, 61’ Παλιεράκης), Παντελακάκης, Ψυχουντάκης (46’ Κασσέλας), Μαραθιανός, Αντωνόπουλος, Καψαλάκης (73’ Βερνάδος), Κλειδής (46’ Γερωνυμάκης), Ρότζεν, Τάκα (46’ Δημήτρη), Μπουρνέλης (46’ Πετρίδης), Βελονάκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ (Γιώργος Τσομπάνογλου): Παγιαλάκης, Α. Γαλανάκης, Κ. Γαλανάκης, Καλαϊτζάκης, Καραμπινάκης, Ταταράκης, Βακαλουνάκης, Τσαπόσβιλι, Μπάτζιο, Ψαράκης, Πατρικάκης. Έπαιξαν ακόμη οι: Παπαδάκης, Γαλανίδης, Φαντριδάκης, Παπακαστρήσιος, Νταγκουνάκης, Κουκλάκης, Ζαχαράκης, Μαλαμάς, Ε. Τσίτσα, Α. Τσίτσα, Περράκης.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *