26 Ιανουαρίου 2021

Γ. Μπαστάκης: «Το ταξίδι με τις Μικτές σταματάει εδώ…»

Τίτλοι τέλους και επίσημα στην συνεργασία του Γιώργου Μπαστάκη με την ΕΠΣ Ρεθύμνου από την θέση του Ενωσιακού τεχνικού. Με επιστολή του στο Rethymnosports.gr ο νεαρός τεχνικός γνωστοποίησε τους λόγους που τον κάνουν να αποχωρήσει από το τιμόνι των Μικτών ομάδων.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram LIKE στο Facebook και στο YouTube

Οι αυξημένες υποχρεώσεις του Γιώργου Μπαστάκη, ως Α’ προπονητής της Εθνικής mini Football ενόψει και του επικείμενου Παγκόσμιου τουρνουά Mini Ποδοσφαίρου στο Μεξικό, δεν επιτρέπουν στον Γιώργο Μπαστάκη να δοθεί ψυχή τε και σώματι στις αγαπημένες του Μικτές ομάδες και μοιραία μπαίνει ένα τέλος σε αυτό το ταξίδι…

Ο Μπαστάκης με την ακόλουθη επιστολή του ευχαριστεί όλους αυτούς που συνεργάστηκε την προηγούμενη χρονιά, δίνοντας παράλληλα την υπόσχεση πως θα είναι διακριτικά, στο πλάι του νέου Ενωσιακού τεχνικού και στα παιδιά στηρίζοντας και παρακολουθώντας την πορεία τους. «Όταν ξεκίνησε το επαγγελματικό ταξίδι με τις Μικτές ομάδες του Νόμου μας έχοντας αίσθηση της τιμής και της ευθύνης που συνοδεύει τον ρόλο του ενωσιακού προπονητή είχα στο μυαλό μου τα λόγια του Κομφούκιου «όπου πας να πηγαίνεις με όλη σου τη καρδιά». Ετσι πορευτήκαμε δημιουργώντας ένα πλάνο τριετίας με νέα φιλοσοφία σε επαγγελματικά πρότυπα με συνθήκες βίντεο ανάλυσης, προπονητικές επισκέψεις σε όλα τα γήπεδα του Νόμου, φιλικά με ιστορικές ομάδες εκτός Ρεθύμνου (ΟΦΗ, Εργοτελης, ΠΑΕ Χανιά κτλ). Ολα τα παραπάνω και πολλά αλλά όπως τη διοργάνωση τουρνουά για το Χαμόγελο του παιδιού και την παρακολούθηση της σχολικής επίδοσης των αθλητών είχαν ως επίκεντρο τον αθλητή ως άνθρωπο, μαθητή και εν κατακλείδι ως ποδοσφαιρική προσωπικότητα ικανή να εκπροσωπήσει το Ρέθυμνο. Το ταξίδι αυτό όμως ήρθε η ώρα να σταματήσει όσον αφορά την δίκη μου συνεισφορά υπό το πρίσμα του ενωσιακού προπονητή με αφορμή τις υποχρεώσεις που συνοδεύουν την νέα μου θέση ως Α Προπονητής της Εθνικής Mini Football και το επικείμενο Παγκόσμιο τουρνουά Mini Ποδοσφαίρου στο Μεξικό. Οι υποχρεώσεις αυτές δεν θα μου επιτρέψουν να κάνω αυτό που αγαπώ με όλη μου τη καρδιά και ως εκ τούτου έκρινα ότι είναι καλύτερο να βοηθήσω το νέο προπονητή στηρίζοντας τον στον άξονα της φιλοσοφίας που δημιουργήσαμε όπως αναφέρεται παραπάνω. Στα πλαίσια αυτά θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Ρέθυμνου για την ομόφωνη πρόταση τους το περασμένο καλοκαίρι και για την στήριξη τους κατά τη διάρκεια της χρονιάς,τους συναδέλφους προπονητές και διοικήσεις των ακαδημιών του Ρέθυμνου για την συνεργασία που είχαμε στη διάρκεια της σεζόν, τον κ. Αθανασιάδη και την κα Μανουσάκη που μας φιλοξένησαν στις εγκαταστάσεις του Kido, το τεχνικό τιμ και συγκεκριμένα τον κ. Βουράκη Μιχάλη, τον κ. Καλλιγιάννη Μιχάλη και τον κ. Τυπάδη Στέργιο αλλά κυρίως τα παιδιά της Μικτής καθώς επίσης και τους γονείς τους που τα στηρίζουν και τα βοηθούν να ονειρεύονται! Δεσμευόμαι ότι θα είμαι διακριτικά δίπλα τους και κατά τη διάρκεια της σεζόν παρακολουθώντας και στηρίζοντας τη νέα τους προσπάθεια!».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *