25 Σεπτεμβρίου 2023

Δέκα Ρεθυμνιώτες στις προπονήσεις Προεπιλογής της Εθνικής Κ15

Με 10 ποδοσφαιριστές εκπροσωπήθηκε η ΕΠΣ Ρεθύμνου στις προπονήσεις προεπιλογής Εθνικών ομάδων που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο γήπεδο του Λίντο στο Ηράκλειο, παρουσία του Ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Κ19 Αναστάσιου Θέου, του ομολόγού του της Εθνικής Κ15 Άγγελου Χατζόπουλου και του Ομοσπονδιακού προπονητή Τερματοφυλάκων όλων των «μικρών» Εθνικών Ομάδων Σάκη Παγωμένου.

Τα δέκα Ρεθυμνιωτάκια γεννηθέντα το 2007 και το 2008 συνόδευσε ο Ενωσιακός τεχνικός της ΕΠΣΡ (Μικτή Κ15) Φίλιππος Μουρτζανός, αλλά και αρκετοί γονείς. Τόσα τα παιδιά από το Ρέθυμνο, όσο και αυτά από τις άλλες τρεις Ενώσεις του νησιού, αξιολογήθηκαν από τους Ομοσπονδιακούς τεχνικούς και όσα επιλεγούν θα κληθούν σε νέες προπονήσεις στον Άγιο Κοσμά στην Αθήνα.

Αναλυτικά, η σχετική ενημέρωση της ΕΠΣΡ αναφέρει:

«Συνοδευόμενα από τον ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΣΡ κ. ΜΟΥΡΤΖΑΝΟ Φίλιππο συνολικά ΔΕΚΑ ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΑΚΙΑ γεννηθέντα 2007 και 2008, βρέθηκαν την ΠΕΜΠΤΗ 16-06-2022 στο γήπεδο ΛΙΝΤΟ στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ, μετά από σχετική πρόσκληση και συμμετείχαν σε ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ, στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Προγράμματος Εθνικών Ομάδων.

Από πλευράς Ομοσπονδίας στο Λίντο βρέθηκαν ο Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Κ19 κ. ΘΕΟΣ Αναστάσιος, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Εθνικής Ομάδας Κ15 κ. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Άγγελος και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Τερματοφυλάκων όλων των «ΜΙΚΡΩΝ» Εθνικών Ομάδων  κ. ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ Σάκης, οι οποίοι και αξιολόγησαν όλα τα παιδιά που είχαν προσκληθεί από τις 4 ΕΠΣ της ΚΡΗΤΗΣ.

Αρχικά, προπονήθηκαν οι ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2007 και ακολούθησε η προπόνηση των γεννηθέντων ποδοσφαιριστών το 2008, με τους ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ να κρατούν τις σημειώσεις τους και να γνωστοποιούν στα παιδιά πως θα ενημερωθούν το επόμενο διάστημα, σε ενδεχόμενη περαιτέρω αξιολόγηση τους στα επόμενα στάδια που θα γίνουν στον Άγιος Κοσμά στην Αθήνα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και η ΔΙΟΙΚΗΣΗ της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ εύχεται ότι καλύτερο στην ποδοσφαιρική πορεία αυτών των παιδιών, μα και όλων των υπολοίπων που αθλούνται στις άρτιες Ακαδημίες των σωματείων-μελών μας.

 

ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ

Οι ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2007 και 2008, από το Ρέθυμνο που είχαν κληθεί και συμμετείχαν στις προπονήσεις προεπιλογής που έγιναν στο Λίντο, ήταν οι ακόλουθοι:

Γεννηθέντες 2007
Νικολακάκης Εμμανουήλ (ΑΟ ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Τερματοφύλακας)
Ανδρεδάκης Βασίλειος (ΑΟ ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Αμυντικός Μέσος)
Εσπιαλίδης Δημήτριος (ΑΓΣΣΝ ΦΟΙΝΙΚΑΣ, Ακραίος Επιθετικός)
Σκουλουφιανάκης Ελευθέριος (ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Αμυντικός Μέσος)
Χίσκο Ντέιβιντ (ΑΟ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ, Ακραίος Επιθετικός)

Γεννηθέντες 2008
Χαραλαμπάκης Σπυρίδων (ΑΕ ΑΤΣΙΠ-ΠΡΙΝΕ, Τερματοφύλακας)
Πατεράκης Νικόλαος (ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Ακραίος Αμυντικός)
Κουράτορας Ιωάννης (ΑΕΜ, Μέσο-επιθετικός)
Ανδριώτης Ελευθέριος (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Αμυντικός Μέσος)
Φερχάτι Άγγελος (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Ακραίος Αμυντικός)».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *