18 Απρίλιος 2021

Δέματα αλληλεγγύης απο το Ρέθυμνο στους σεισμόπληκτους της Λάρισας!

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία του ΟΦ Αρμένων και στάλθηκαν στην Θεσσαλία σε οικογένειες των σεισμόπληκτων της Λάρισας. Τα δέματα περιείχαν αγαθά τα οποία συγκεντρώθηκαν από συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας και άλλων φορέων της περιοχής και έδειξαν την έμπρακτη αλληλεγγύη στους σεισμόπληκτους συνανθρώπους.

Ανακοίνωση ΟΦΑ:
«Για άλλη μια φορά διέπρεψε η ανθρωπιά και το φιλότιμο μας αυτή την φορά για τους πληγέντες της Λάρισας συγκεντρώνοντας σημαντικό ποσοστό από είδη τροφίμων μακράς διάρκειας φαρμακευτικά και διάφορα άλλα αγαθά πρώτης ανάγκης. Ελάχιστες ημέρες μετά το σεισμό, στις 8 Μαρτίου, ξεκίνησε η συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας η οποία ολοκληρώθηκε στις 30 του μηνός.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ να πούμε στους ανθρώπους συνεισέφεραν ο καθένας με τον τρόπο του ώστε να μαζευτεί αυτό το ποσοστό.

Στην φωτογραφία απεικονίζονται μερικοί από τους συντελεστές για να μαζευτούν τα τρόφιμα αυτά, από δεξιά προς τα αριστερά είναι οι ακόλουθοι: Γιώργος Δρουδάκης (πρόεδρος Ο.Φ.Α), Βογιατζάκης Δημήτριος (αντιπρόεδρος της κοινότητας) και Μαστοράκης Μανώλης (πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Αρμένων).»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *