27 Φεβρουαρίου 2021

Δελήμπασης : «Χρειαζόμαστε νέα προετοιμασία ώστε να συνεχίσουμε»…

Ο captain του Ρεθυμνιακού, Στέλιος Δελήμπασης, σε δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε περισσότερο στο συναίσθημα πικρίας που έχει καταβάλει όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.

«Σίγουρα ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, όχι μόνο εμείς οι ποδοσφαιριστές, αλλά και όλος ο κόσμος. Όπως σίγουρα έχει επηρεαστεί και ο χώρος του ποδοσφαίρου τόσο σε ερασιτεχνικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η χρονιά ξεκίνησε δύσκολα και για εμάς. Πηγαίνοντας από αναβολή σε αναβολή και με την χρονική διαφορά που είχαμε από την ξαφνική διακοπή της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, μέχρι και την έναρξη της νέας, καταλήξαμε να πραγματοποιήσουμε ένα βασικό στάδιο προετοιμασίας που ξεπέρασε του 2 μήνες και σίγουρα επηρέασε όλους τους ποδοσφαιριστές της κατηγορίας.

Νομίζω για εμάς η χρονιά θα ήταν ή θα είναι, ανάλογα και με τις εξελίξεις ιδανική. Διαθέτουμε νέους και έμπειρους παίκτες σε όλες τις θέσεις και σε συνδυασμό με την πολύ καλή δουλεία που γίνεται από το τεχνικό τιμ, θα βρίσκαμε τον ρυθμό που θέλαμε. Ο χρόνος και η εικόνα που είχαμε στους αγώνες ήταν υπέρ μας. Τώρα υπάρχει μια μεγάλη διακοπή και δεν ξέρω με ποιον τρόπο θα μπορούσε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Χρειαζόμαστε νέα προετοιμασία ώστε να συνεχίσουμε μια σεζόν που έχει 26 ακόμη αγώνες. Όμως ο χρόνος πιέζει πολύ και σίγουρα θα πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση στο τι θα γίνει.

Θεωρώ ότι η Γ’ Εθνική είναι ο συνδετικός κρίκος με τα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Από αυτήν ζουν πολλές οικογένειες ενώ για πολλούς νέους είναι το «σκαλοπάτι» για το μέλλον τους και την πραγματοποίηση των ονείρων τους. Καταλαβαίνω πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση που ζούμε, αλλά κάποιοι άνθρωποι που διοικούν το ποδόσφαιρο θα πρέπει να είναι πιο υπεύθυνοι και έστω να μας ενημερώσουν για το τι θα μπορούσε να γίνει. Δεν ξέρουμε πραγματικά τι θα γίνει.

Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία. Ελπίζω η περιπέτεια αυτή να περάσει όσο πιο σύντομα γίνεται και να επιστρέψουμε ξανά στους αθλητικούς χώρους».

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *