Δεν λένε «αντίο» Γκούτζος και Ρεθυμνιακός

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του Ρεθυμνιακού ενημερώνει ότι, θα απουσιάσει για κάποιο διάστημα από τα καθήκοντα του ο Νίκος Γκούτζος, «λόγο κάποιου σημαντικού προσωπικού προβλήματος στο οποίο θα χρειαστεί να αφιερώσει αρκετό χρόνο», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση Ρεθυμνιακού:
«Ανέλαβε στην επιστροφή του Ρεθυμνιακού μας στα Εθνικά πρωταθλήματα έναν νευραλγικό ρόλο. Εκείνο του Γενικού Αρχηγού. Ήταν εκείνη η φυσιογνωμία στην άκρη του πάγκου που παρακολουθούσε με τον δικό του τρόπο την δύσκολη προσπάθεια των «κυανόλευκων» την φετινή σεζόν και «ζούσε» κάθε λεπτό τον αγώνων. Ήταν εκείνος που υποδεχόταν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και επιχειρούσε να βρει λύση σε κάθε πρόβλημα. Από το πιο απλό, μέχρι και το πιο σύνθετο. Ώρες ατελείωτες στα αποδυτήρια της Σοχώρας και αντίστοιχα στα Κρητικά γήπεδα, για να έχει ο Ρεθυμνιακός την αξιοπρεπή παρουσία στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ο Νίκος Γκούτζος προσπάθησε να επιτελέσει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τον σημαντικό ρόλο του στην ομάδα. Εξάλλου η εμπειρία του στα γήπεδα για αρκετά χρόνια τον βοήθησε εμπειρικά σε αυτό. Όμως κάποιο ιδιαίτερα σημαντικό προσωπικό πρόβλημα στο οποίο θα χρειαστεί να αφιερώσει αρκετό χρόνο, τον υποχρέωσαν στην απόφαση να αποχωρήσει για κάποιο χρονικό διάστημα από την ομάδα.

Το απόγευμα της Πέμπτης ο Νίκος, επισκέφτηκε για μια ακόμη φορά τα αποδυτήρια. Όχι όπως τις προηγούμενες… Μίλησε με τους παίκτες, ανακοίνωσε την απόφαση του, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που να σχετίζεται με την ομάδα, τους διαβεβαίωσε ότι οι προκαθορισμένες συμφωνίες που υπάρχουν ισχύουν κανονικά και στο έπακρο και τους ευχαρίστησε για την συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα μαζί του. Τους ευχήθηκε τέλος «καλή επιτυχία» στις υποχρεώσεις τους στα play out, στις οποίες θα προσπαθήσει να βρεθεί δίπλα τους για όσο χρονικό διάστημα του επιτρέπει το προσωπικό του πρόβλημα.»

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM