Διακοπή συνεργασίας ως το καλοκαίρι με Σηφάκη, συνεχίζει με Γ. Ανυφαντάκη η Αγ. Γαλήνη

Με υπηρεσιακό τεχνικό το Γιώργο Ανυφαντάκη θα πορευτεί η Αγία Γαλήνη στο υπόλοιπο της σεζόν, όπως σχετικά ανακοίνωσε το ΔΣ του συλλόγου.

Η συνεργασία με τον Μιχάλη Σηφάκη διακόπηκε από κοινού, λόγω δυσκολιών και των δύο πλευρών, με πιθανή την προοπτική να ξανά βρεθούν μαζί το ερχόμενο καλοκαίρι. Αυτό το διάστημα χρέη υπηρεσιακού τεχνικού θα εκτελεί ο παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας Γιώργος Ανυφαντάκης, ο οποίος έχει περάσει και ο παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας.

Επιπλέον, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΔΣ του ΑΟ Αγίας Γαλήνης, η ομάδα θα προχωρήσει και σε κάποιες μεταγραφές για την ενίσχυση της ενόψει του β’ γύρου του πρωταθλήματος. Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του ΑΟ Αγίας Γαλήνης. «Ο Αθλητικός Όμιλος Αγίας Γαλήνης ανακοινώνει ότι η συνεργασία μας με τον κ. Μιχάλη Σηφάκη ως προπονητή της ομάδας διακόπηκε από κοινού, λόγω δυσκολιών που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα και από τις δύο πλευρές. Υπηρεσιακός προπονητής μέχρι το τέλος της σεζόν αναλαμβάνει ο Γεώργιος Ανυφαντάκης και με κάποιες προσθήκες νέων παικτών που θα γίνουν, πιστεύουμε θα έχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε και δεν είναι άλλο από μια αξιοπρεπή παρουσία όπως μέχρι σήμερα».

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM