20 Απριλίου 2024

Διακρίσεις & εμπειρίες οι αθλητές/τριες της Ακ. Μαχητικών Τεχνών Ρεθύμνου

Κατέκτησαν διακρίσεις και αποκόμισαν πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες οι αθλητές και οι αθλήτριες της Ακαδημίας Μαχητικών Τεχνών Ρεθύμνου από τη συμμετοχή τους στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κρήτης Ζίου Ζίτσου, το οποίο πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 6, 7, 8 Μαϊου στο Κλειστό Γυμναστήριο «Κλαδισού» Χανίων για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, στα αγωνιστικά συστήματα Fighting System και Duo System.

Το Πρωτάθλημα ήταν απολύτως επιτυχημένο οργανωτικά και αγωνιστικά και έλαβαν μέρος 800 αθλητές και αθλήτριες από 13 Αθλητικούς Συλλόγους της Κρήτης.

Η Ακαδημία Μαχητικών Τεχνών Ρεθύμνου συμμετείχε με 49 αθλητές και αθλήτριες και κατάφερε να διακριθεί, κατακτώντας 7 χρυσά, 9 αργυρά και 11 χάλκινα μετάλλια.

 

Το Δ.Σ. της Ακαδημίας Μ.Τ. Ρεθύμνου σε ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής:
«Το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα αποτέλεσε πλήρη επιβεβαίωση ότι το Ζίου Ζϊτσου στην Κρήτη έχει πολύ υψηλό επίπεδο τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά. Η Ακαδημία Ρεθύμνου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα. Δεν έχει σημασία μόνο η διάκριση, αλλά και η συμμετοχή, η διάθεση και η εμπειρία.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από όλα τα παιδιά. Από τους αθλητές που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά μετά από δυο χρόνια και οι οποίοι κλήθηκαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις νέων, μεγαλύτερων ηλικιακά και δύσκολων κατηγοριών.Από τα παιδιά που κέρδισαν ένα μετάλλιο, από τους αθλητές που έφτασαν μια ανάσα από το μετάλλιο, καθώς και από τους προπονητές και όλους όσους βοήθησαν την ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλους τους Συλλόγους.  Συγχαρητήρια στην Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ και στους Συλλόγους Κουρήτες και Κερίτης Χανίων για τη διοργάνωση.  Ευχαριστούμε την Anek Lines – Blue Star Ferries που αποτελεί τον ακτοπλοϊκό χορηγό της Ακαδημίας μας τα τελευταία χρόνια».

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *