Δροσάκης: «Οι επιπτώσεις στις ομάδες θα είναι αρνητικές»

Ο έμπειρος αμυντικός-μέσος του Ρεθυμνιακού, Μανώλης Δροσάκης, αναμένει και αυτός όπως και οι συμπαίκτες του να βρεθούν ξανά σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους και στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Μέχρι τότε, ο Μανώλης Δροσάκης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στους αγώνες που πρόλαβε να δώσει ο Ρεθυμνιακός μέχρι το «λουκέτο» στην Γ’ Εθνική. Επισήμανε τις επιπτώσεις που θα έχει η διακοπή στις ομάδες του Κρητικού ομίλου, ενώ τέλος, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής έστειλε τις ευχές του προς όλους.

«Η πορεία της ομάδας μας μέχρι και την διακοπή του πρωταθλήματος θεωρώ ότι ήταν αρκετά ανταγωνιστική. Ξεκινήσαμε την προετοιμασία διατηρώντας τον βασικό περυσινό κορμό, ενισχυθήκαμε με νεαρούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές διατηρήσαμε αλλά και προσθέσαμε μέλη στο ικανό προπονητικό μας τιμ και νέα μέλη στην διοίκηση που αγαπούν τον Ρεθυμνιακό. Δημιουργήσαμε έτσι μια οργανωμένη και μαχητική ομάδα γεγονός το οποίο αναγνωρίστηκε και από τους αντιπάλους. Σημαντικό ρόλο στην εικόνα της ομάδας έπαιξε και το ιδανικό κλίμα που υπήρχε μεταξύ μας στα αποδυτήρια. Νικήσαμε σε 2 παιχνίδια με πολύ καλές εμφανίσεις , ενώ ηττηθήκαμε σε ακόμη 2 στις λεπτομέρειες και στα τελευταία λεπτά να και θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει.

Οι επιπτώσεις στην ομάδα μας όπως και σε όλο τον Κρητικό όμιλο θα είναι αρνητικές. Οι ομάδες έχουν χάσει τον ρυθμό τους διότι υπάρχει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής από τις ομαδικές προπονήσεις και τους αγώνες.

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο μια ευτυχισμένη χρονιά με υγεία και μια γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα. Το τέλος αυτής της κρίσης να μας βρει όλους μας πιο δυνατούς σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Μέχρι τότε να ακούμε τις συμβουλές των ειδικών και να προσέχουμε».

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *