6 Δεκεμβρίου 2023

Δυο ακόμα μεγάλοι «συμπαίκτες» στο Ρέθυμνο Cretan Kings

Η ομάδα του Ρέθυμνο Cretan Kings ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με την Μπύρα Cretan Kings και την εταιρεία Γαλακτοκομική Αμαρίου ΑΕ, οι οποίοι θα βρεθούν στο πλάι της για μια ακόμα χρονιά.

Ανακοίνωση:
«Το Ρέθυμνο Cretan Kings ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασία με την Μπύρα Cretan Kings και την εταιρεία Γαλακτοκομική Αμαρίου ΑΕ. Τα δύο κρητικά προϊόντα θα συνοδεύσουν την ομάδα μας και στο φετινό της ταξίδι της, στηρίζοντας έμπρακτα τον τοπικό αθλητισμό.

Η μπύρα Cretan Κings είναι μία ξεχωριστή ξανθιά Lager, απαλή και κρυστάλλινη από επιλεγμένες εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες. Τα Kρητικά τυριά Amari παράγονται με σεβασμό στην παράδοση, με γνώση της τέχνης της τυροκομίας, με εμμονή στην άριστη ποιότητα του τελικού προϊόντος, με επιμονή στην τήρηση της ορθής επεξεργασίας, με υπομονή στους χρόνους ωρίμανσης, με διάθεση για συνεχή βελτίωση και εξέλιξη, μα πάνω απ’ όλα με αγάπη για τον άνθρωπο και ενδιαφέρον για την διατροφή του.
Το Ρέθυμνο Cretan Kings δεν μπορεί παρά να ευχαριστήσει την Cretan Kings Beer και την Γαλακτοκομική Αμαρίου ΑΕ, για την έμπρακτη στήριξη της ομάδας μας.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *