Είδε Κ14-Κ16 του Άρη Ρεθύμνου, η Scouting Team της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (photos)

Στο γήπεδο του Άρη Ρεθύμνου στα Μισίρια έφτασε χτες ο Chief Scouter της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Γιωργος Μακρής προκειμένου να επισκεφθεί για πρώτη φορά την Ακαδημία του ΠΑΟ στην πόλη μας.

Ο κ. Μακρής συνοδευόμενος από τον προπονητή τερματοφυλάκων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Γιώργο Μουντάκη και τον Scouter Βορείου Ελλάδος κ.Μαρκο Τσομπανόπουλο, αρχικά ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας και στην συνέχεια γνώρισαν και συνομίλησαν με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και μοιράστηκαν γνώσεις και συμβουλές. Ακολουθησε φιλικός αγώνας μεταξύ των Κ16-Κ14 ώστε οι υπεύθυνοι να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Στο τέλος του παιχνιδιού έγινε ανατροφοδότηση προς τους παίκτες από τους ανθρώπους της ΠΑΕ ,έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη φορά. Να σημειωθεί ότι η επίσκεψη του Scouting Team της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Άρη Ρεθύμνου / PSS και θα συνεχιστούν σε αμείωτο ρυθμό.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

  • akadimia_ari_rethymnou_pao2
  • makris_mountakis_tsompanopoulos_pao_akadimies
  • akadimia_ari_rethymnou_pao1

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *