5 Δεκεμβρίου 2023

Εικόνες εγκατάλειψης στο Δημοτικό Στάδιο Ανωγείων

H απουσία ενός χωριού και μιας ομάδας με ιστορία όπως τα Ανώγεια από το πρωτάθλημα Ρεθύμνου προκαλεί ασφαλώς θλίψη και ελπίδα όλων είναι να βρεθούν οι άνθρωποι που θα σηκώσουν το βάρος από τη νέα σεζόν που ξεκινάει τον Οκτώβριο ώστε η ομάδα του Αετού να επιστρέψει σύντομα στην φυσική της θέση.
Θλίψη και απογοήτευση σκορπάει πάντως και η άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Δημοτικό Στάδιο Ανωγείων που χωρίς την ομάδα και τη Διοίκηση, ρημάζει και καταστρέφεται μέρα με τη μέρα. Αγριόχορτα φυτρώνουν παντού στον πλαστικό χλοοτάπητα, τοίχοι φθαρμένοι, σκουπίδια παντού και κανένα ίχνος συντήρησης από τον Ιανουάριο που η ομάδα αποχώρησε.
Για την κατάσταση αυτή πρέπει να υπάρξει ευαισθητοποίηση καθώς πέραν της ομάδας δεν πρέπει να λησμονούμε ότι δεκάδες Ανωγειανοί, μικροί και μεγάλοι, ανηφορίζουν εκεί κάθε ημέρα για να ασκηθούν και να περάσουν λίγη ώρα με γυμναστική και ποδόσφαιρο.
Πρόταση μας λοιπόν, για αυτή την άσχημη κατάσταση, είναι η σύσταση μιας επιτροπής σωτηρίας του σταδίου μέσω του Δήμου, του Πολιτιστικού συλλόγου ή άλλων φορέων ώστε το χωριό να μην χάσει το στολίδι του που τόσο πάσχισε να αποκτήσει και να φέρει σε καλή κατάσταση. Τα παιδιά μας των Ανωγείων και της γύρο περιοχής χρειαζόμαστε ένα καλό και ασφαλή χώρο που να μπορούν να αθληθούν και να περάσουν δημιουργικά τις ελεύθερες ώρες τους.

Γιώργος Μπαγκέρης

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *