Ενίσχυση στην επίθεση με Σπυριδάκη για Ε.Α.Π.

Την 2η σημερινή μεταγραφή της και 3η συνολικά το φετινό καλοκαίρι ανακοίνωσε πριν από λίγο η Ε.Α.Π., εντάσσοντας στο δυναμικό της, τον 18χρονο επιθετικό Λευτέρη Σπυριδάκη, αφού είχε προηγηθεί νωρίτερα ο τερματοφύλακας Γιάννης Τριποδιανός και την περασμένη εβδομάδα ο μέσος Αλέξανδρος Μέλι.

Ο Σπυριδάκης αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από τον ΑΟΝ Αστέρα, σωματείο το οποίο ευχαρίστησε η Ε.Α.Π., και στο Ατσιπόπουλο θα επωμιστεί την καίρια θέση του σέντερ φορ.

Αναλυτικά, η σχετική ενημέρωση της ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ αναφέρει:

Η ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ καλωσορίζει στην οικογένεια της τον ποδοσφαιριστή Λευτέρη Σπυριδάκη, ο οποίος παραχωρείται με την μορφή δανεισμού από το φίλο σωματείο ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.

Ο Σπυριδάκης είναι 18 ετών (γεννημένος στις 11/12/2002) και αγωνίζεται στην θέση του σέντερ φορ. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Πράσινη Ακαδημία του Κώστα Ανυφαντάκη, ακολούθησε η Πράσινη Ακαδημία του ΑΟ Επισκοπής, για να μετακινηθεί το 2016 στην Ακαδημία του ΑΟΝ Αστέρα. Αγωνίστηκε με τον Κεραυνό σε Β’ και Α’ ΕΠΣΡ, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Α’ ΕΠΣΡ με τον ΑΟΝ Αστέρα.

Γιάννη, καλωσόρισες στην Ε.Α.Π. με τις καλύτερες ευχές μας για συλλογικές και προσωπικές επιτυχίες.

Μετά από την ολοκλήρωση της μετακίνησης του από τον ΑΟΝ Αστέρα, ο Λευτέρης Σπυριδάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι χαρούμενος που έρχομαι σε μια ομάδα που την διέπουν κανόνες και φιλοσοφία σαν αυτή που αγωνιζόμουν τον ΑΟΝ Αστέρα, δίνοντας χρόνο και εμπιστοσύνη στα νεαρά παιδιά. Καταρχήν, ευχαριστώ την διοίκηση και τους προπονητές μου στον ΑΟΝ Αστέρα. Επίσης ευχαριστώ την διοίκηση και τον κόουτς της Ε.Α.Π. για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου και θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να στηρίξω και εγώ από την πλευρά μου την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της».

Το βιογραφικό του Λευτέρη Σπυριδάκη

Ημερ. Γέννησης: 11/12/2002

Θέση: Επιθετικός

Προηγ. Ομάδες

2007-2012 Πράσινη Ακαδημία Ρεθύμνου

2012-2016 Πράσινη Ακαδημία Επισκοπής

2016-2017α Ακαδημία ΑΟΝ Αστέρας

2016-2017β ΑΟΝ Κεραυνός (Β’ ΕΠΣΡ)

2017-2018 ΑΟΝ Κεραυνός (Α’ ΕΠΣΡ) 2018-2020 ΑΟΝ Αστέρας (Α’ ΕΠΣΡ)

* Στην φωτογραφία διακρίνεται ο Λευτέρης Σπυριδάκης μαζί με τον πρόεδρο της Ε.Α.Π. κ. Νίκο Βερνάδο.

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM
}