19 Απρίλιος 2021

Επέστρεψαν στο γήπεδο οι γυναίκες του Αστέρα Ρ. (photos)

Επιστροφή στο γήπεδο και τις ομαδικές προπονήσεις μετά από σχεδόν 4 μήνες απραξίας για την γυναικεία ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου, η οποία ευελπιστεί πως λίαν συντόμως θα ζήσει την χαρά να συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α’ Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό στο γήπεδο της Σοχώρας, με 10 κορίτσια να δίνουν το παρόν στην σημερινή πρώτη προπόνηση που διεξήχθη υπό τις οδηγίες του γυμναστή Γιώργου Κυρπαρρίση και παρουσία του προέδρου του ΑΟΝ Αστέρα Νίκου Παπαδάκη του Αντωνίου και του υπεύθυνου του τμήματος Κώστα Μάκρα.

Αναλυτικά, η ενημέρωση του ΑΟΝ Αστέρα για την επιστροφή του γυναικείου τμήματος στις ομαδικές προπονήσεις:

Επιστροφή… στο γήπεδο για τις γυναίκες μας (photo’s)!

Σε γνώριμα λημέρια ξανά η γυναικεία ομάδα μας… η οποία σήμερα μετά από σχεδόν 4 μήνες επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους και στις ομαδικές προπονήσεις.

Το γήπεδο της Σοχώρας υποδέχθηκε και πάλι τις ποδοσφαιρίστριες μας στην πρώτη τους ομαδική προπόνηση, η οποία διενεργήθηκε υπό τις οδηγίες του γυμναστή της ομάδας μας Γιώργου Κυπαρρίση. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό με το παρόν να δίνουν 10 κορίτσια της ομάδας μας σε αυτή την πρώτη προπόνηση. Τα χαμόγελα ήταν πλατιά και η διάθεση πολύ καλή τόσο που ξανάσμιξαν, όσο και που είχαν την ευκαιρία να επιδοθούν και πάλι στο αγαπημένο τους ποδόσφαιρο. Άπαντες είχαν υποβληθεί στα απαιτούμενα τεστ κατά του covid-19 τηρώντας πλήρως τα υγειονομικά πρωτόκολλα που απαιτούνται για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Εφόσον οριστικοποιηθεί η έναρξη του πρωταθλήματος θα έρθουν και τα κορίτσια από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Στην σημερινή (Τετάρτη 3/3) πρώτη ομαδική προπόνηση στο γήπεδο της Σοχώρας βρέθηκε ο πρόεδρος του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου κ. Παπαδάκης Νίκος του Αντωνίου και ο υπεύθυνος του γυναικείου τμήματος του συλλόγου μας και μέλος του ΔΣ κ. Κώστας Μάκρας.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *