Επέστρεψε και επίσημα ο Α. Λαδιανός στην Ε.Α.Π.

Επιστροφή στο σπίτι… για τον Αντώνη Λαδιανό, ο οποίος μετά από ενάμισι χρόνο στον Αστέρα Περάματος επέστρεψε και επίσημα στο Ατσιπόπουλο και την Ε.Α.Π., όπου πέρασε μια ολόκληρη τετραετία φορώντας την φανέλα της ομάδας (2016-2020).

Η ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή του 26χρονου μέσο-επιθετικού στο ρόστερ της, δίνοντας έξτρα λύσεις στα χέρια του Φίλιππου Μουρτζανού.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ε.Α.Π. αναφέρει:

«Καλωσορίζουμε ξανά σπίτι του… τον Αντώνη Λαδιανό

Η ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ με χαρά ανακοινώνει την επιστροφή στην οικογένεια μας του Αντώνη Λαδιανού. Ο 26χρονος μέσο-επιθετικός επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από ενάμισι χρόνο, όπου αγωνίστηκε στον Αστέρα Περάματος. Στην ομάδα μας αγωνίστηκε την τετραετία 2016-2020.

Καλωσορίζουμε τον Αντώνη και πάλι στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία, ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες.

 

Μετά από την συμφωνία επιστροφής του στην ομάδα μας, ο Αντώνης Λαδιανός προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Επιστρέφω σε ένα ιδιαίτερα γνώριμο για μένα περιβάλλον, όπου έχω μόνο φίλους. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στην οικογένεια της Ε.Α.Π. και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Νίκο Βερνάδο, τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. και το τεχνικό επιτελείο. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω όπως πάντα, να δίνω σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να επιτύχει τους στόχους της».

 

Το βιογραφικό του Αντώνη Λαδιανού

Ημ. Γέννησης: 16/6/1995

Θέση: Μέσο-Επιθετικός

Προηγούμενες ομάδες: Πράσινη Ακαδημία, Κ17 ΠΑΕ Εργοτέλης, Ρεθυμνιακός, Επισκοπή 2010, Κ20 ΠΑΕ Επισκοπής, Ποσειδώνας Γερανίου, Δόξα Πλατανέ, Ε.Α.Π. (2016-2020), Αστέρας Περάματος (2020-2022 Γενάρης).

 

*  Στην φωτογραφία διακρίνεται το νέο απόκτημα της ομάδας μας Αντώνης Λαδιανός, με τον πρόεδρος της Ε.Α.Π. κ. Νίκο Βερνάδο».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *