Επιβεβαίωση με Λυρώνη στον Ηρόδοτο!

Το Rethymnosports.gr σας είχε ενημερώσει (δείτε εδώ) ότι ο προπονητής Γιώργος Λυρώνης είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ηρόδοτο, το οποίο επιβεβαιώνεται μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την ανακοίνωση της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηροδοτου:
«Η ΠΑΕ Ηρόδοτος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Λυρώνη. Ο Γιώργος Λυρώνης θα αναλάβει την θέση του βοηθού προπονητή. Σαν ποδοσφαιριστής αναδείχθηκε στον Αστέρα Περάματος (Δ’ Εθνική) στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Έπειτα αγωνίστηκε στην ΕΑΡ (Β’ Εθνική) για 8 χρόνια. Το 1999 επέστρεψε στην Δ’ Εθνική και τον Αστέρα για να ολοκληρώσει την καριέρα του στον ΑΟ Λιβαδίων.
Σαν προπονητής, το 2015 ήταν στον ΑΟ Χανιά στη FootballLeague ενώ λίγο μετά, έκανε πρωταθλητισμό το Α’ τοπικό με την ΑΕΜ. Από τα μέσα της δεκαετίας του 2000, προπονητικά, θήτευσε δίπλα στον Γιάννη Πετράκη στον Αστέρα Ρεθύμνου για 3 χρόνια (Δ’ και Γ’ Εθνική) ενώ έμεινε για άλλες δύο σεζόν ως α’ προπονητής (μαζί με τον Ηλία Ασπρομάτη) και μία ακόμα στην ΠΕΡ.
Στο παρελθόν ήταν και στους πάγκους της Δόξας Πλατανέ και του ΑΟ Καλύβου. Έχει διατελέσει προπονητής των Μικτών Ρεθύμνου όπου υπό την καθοδήγησή του, οι Νέοι κατέκτησαν το πρωτάθλημα Κρήτης και οι Παίδες τερμάτισαν πρώτοι. Ενώ, τελευταίος σταθμός της προπονητικής του καριέρας ήταν η Επισκοπή Ρεθύμνου.
Η οικογένεια του Ηροδότου τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές επιτυχίες.»

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *