23 Οκτωβρίου 2020

Επιστολή του προέδρου της Δόξας Πλατανέ στον ΣΔΠΡ

Με επιστολή του προς τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ρεθύμνου, ο πρόεδρος της Δόξας Πλατανέ Αντώνης Βαρούχας ζητάει την εξαίρεση του διαιτητή Φάνη Κετεσίδη από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν με την απαγόρευση συμμετοχής του Συνολάκη το περασμένο Σάββατο στο παιχνίδι με την Ασή Γωνιά.

Ο κ. Βαρούχας δεν αμφισβητεί τη νίκη της ομάδας του Αποκόρωνα, ζητώντας παράλληλα από τον εν λόγω διαιτητή πότε έπραξε το σωστό, το Σάββατο 26/9 ή το Σάββατο 19/9 στο παιχνίδι με τον Τάλως Μελιδονίου, το οποίο διαιτήτευσε επίσης ο ίδιος και στον Συνολάκη επετράπη να αγωνιστεί κανονικά.

Αναλυτικά, η επιστολή που απέστειλε στον ΣΔΠΡ, ο πρόεδρος της Δόξας Πλατανέ, Αντώνης Βαρούχας, την οποία κοινοποίησε και στο Rethymnosports.gr:

«ΠΡΟΣ: ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Με αφορμή τα όσα δυσάρεστα διαδραματίστηκαν το Σάββατο 26-9-2020 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη φίλη ομάδα της Ασή Γωνιάς, σχετικά με τις αποφάσεις του διαιτητή κ. Κετεσίδη , αναγκαζόμαστε να ζητήσουμε την εξαίρεσή του από τα παιχνίδια της ομάδος μας, χωρίς βέβαια να αμφισβητούμε τη νίκη της γηπεδούχου . Αυτά όμως που  συνέβησαν με τον εν λόγω διαιτητή, μας αναγκάζουν να θεωρούμε ότι χωρίς λόγο δε θέλει αλλά και δε μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντα του, όπως ορίζουν οι κανονισμοί και οι δικές του αρετές γύρω από το άθλημα. Γνωριζόμαστε όλοι στο Ρέθυμνο που ασκούμε ποδοσφαιρική διοίκηση και γνωριζόμαστε καλά.  Δε ζητάμε υπέρ μας ούτε ένα πλάγιο αράουτ και η εξήγηση απλή : αν δεν υπήρχαμε εμείς οι παράγοντες που εν μέσω κρίσης διαθέτουμε χρήματα από την τσέπη μας , δε θα υπήρχαν και οι διαιτητές που ορθά πληρώνονται για να επιτηρούν και να ρυθμίζουν τη διεξαγωγή των αγώνων με βάση τους ισχύοντες κανόνες .

Όμως για μένα ως Πρόεδρο της Δόξας Πλατανιά , πρώτο μέλημά μου είναι ο σεβασμός στους ποδοσφαιριστές και στους προπονητές, τους πραγματικούς πρωταγωνιστές του αθλήματος και αυτούς οφείλουμε να προστατεύσουμε καθότι όπως γνωρίζετε δε γίνεται παράγοντες και διαιτητές να αγωνιστούμε…………

Ρωτώ λοιπόν τον κ. Κετεσίδη , πότε έπραξε το σωστό ; Το Σάββατο 26/9/2020 ή το περασμένο 19/9/2020; Δεν ψάχνω για δικαιολογίες αλλά ένα είναι το μόνο σίγουρο: Θα παραμείνω στο χώρο επιμένοντας να δίνω αυτό το δύσκολο αλλά ωραίο αγώνα για να προχωρήσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με σεβασμό στους πραγματικούς πρωταγωνιστές.

Με εκτίμηση

Αντώνης Βαρούχας Πρόεδρος Δόξας Πλατανιά».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *