Επιστρέφει σιγά, σιγά και το Μπάσκετ

Όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ, από τις 18/1 θα έχουμε επιστροφή στα παρκέ με εξ’ αναβολής αγώνες και από το Σαββατοκύριακο 22-23 Ιανουαρίου με πλήρη δράση. Παράλληλα είμαστε αναμονή των προγραμμάτων των πρωταθλημάτων, αλλά και των πρωτοκόλλων που θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά και θα ελέγχεται η εφαρμογή τους.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Ανακοίνωση ΕΟΚ:
«Το Δ.Σ. της ΕΟΚ συνεδρίασε σήμερα (13/1) και επιβεβαίωσε την επανέναρξη όλων των διοργανώσεων που είχαν μετατεθεί λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Οι αγωνιστικές των πρωταθλημάτων που δεν είχαν διεξαχθεί στις 8-9/1 θα διεξαχθούν στις 22-23/1. Επίσης  αρχής γενομένης από τις 18/1 μπορούν να διεξάγονται  αναβληθέντες αγώνες, αλλά και φιλικοί αγώνες με διαιτητές και γραμματεία.

Θα ακολουθήσει η ανακοίνωση των προγραμμάτων των αγώνων, αλλά και των πρωτοκόλλων που ισχύουν για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και τα οποία θα τηρούνται αυστηρά και θα ελέγχεται η εφαρμογή τους.

Στη σημερινή συνεδρίαση αποφασίστηκε και η παράταση της μεταγραφικής περιόδου για χρονικό διάστημα ίσο με τη μετάθεση της αγωνιστικής δράσης, δηλαδή μέχρι τις 15/2.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *