Επιστροφή σε νίκες και «Μελίνα Μερκούρη»

Πανέτοιμες είναι οι γυναίκες του ΟΠΕ Ρεθύμνου να υποδεχθούν σήμερα το Μαρκόπουλο στις 16:00 στο «Μελίνα Μερκούρη» για την 15η αγωνιστική της Α1.

Η επιστροφή στις επιτυχίες είναι ο στόχος της Ρεθυμνιώτικης ομάδας που αναζητά τους 3 βαθμούς της νίκης στο γήπεδο της μετά από πολύμηνη απουσία από το παρκέ του κλειστού στο Ρέθυμνο. Μάλιστα, τελευταία φορά που τα κορίτσια του Νίκου Ζιώγα αγωνίστηκαν εντός έδρας ήταν στις 14/12 εναντίον του Ανατόλια, όπου είχαν γνωρίσει την ήττα με 2-3 σετ. Με ενδεχόμενη νίκη σήμερα θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την βαθμολογική τους συγκομιδή και θα ξεφύγουν ακόμα περισσότερο από τους διώκτες τους.

Ο προπονητής, Νίκος Ζιώγας, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ματς, λέγοντας πως με νίκη θα «κλειδώσει» την παραμονή η ομάδα του, ενώ προσκάλεσε τον κόσμο στο γήπεδο. «Είναι ένα από τα παιχνίδια του β’ γύρου που πρέπει να κερδίσουμε και πιστεύουμε πως θα έχουμε το επιθυμητό θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας αν και το παιχνίδι είναι μεσοβδόμαδα. Πραγματικά αν καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη, ουσιαστικά θα «κλειδώσει» η παραμονή της ομάδας που είναι και ο βασικός στόχος της ομάδας φέτος».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *