1 Οκτωβρίου 2023

Επιτυχίες για τον ΑΠΟΡ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης U17

Η Ιωάννα Μακρυδάκη αθλήτρια του Αθλητικού Παλαιστικού Ομίλου Ρεθύμνου κατέκτησε το xάλκινομετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελευθέρας, Ελληνορωμαϊκής και γυναικείας πάλης για αθλητές κάτω των 17 ετώντο οποίο διεξήχθη στα Πορρόϊα Σερρών στις 2-3/4/2022. Ο προπονητής Μανώλης Καραβάνος είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος καθώς η Μακρυδάκη Ιωάννα κατέκτησε το xάλκινο μετάλλιο μετά από δύο νίκες και μία ήττα ενώ ο Καραβάνος Νίκος δεν αγωνίσθηκε με εντολή ιατρού. Σημειωτέων πως και τα δυο παιδιά συμμετείχαν στο πρωτάθλημα με γονική συναίνεση καθώς είναι σε ηλικία 15 ετών. Το επίπεδο των αγώνων ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό ενώ η πόλη των Σερρών φιλοξένησε τους μετακινούμενους αθλητές στα Πορρόϊα. Οι αθλητές θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους καθώς σε ένα μήνα θα μετακινηθούν στην Λάρισα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U15.

Τα μετάλλια για την ομάδα του βετεράνου παλαιστή και προπονητή πάλης Μανώλη Καραβάνου και τούτη τη χρονιά ρέουν χάρη στη συστηματική δουλειά και την στοχοπροσύλωση των παλαιστών. Η Βάλια Μακρυδάκη και ο Νίκος Καραβάνος πέτυχαν διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης το Σάββατο 9/4 στο Ζεφύρι. Η Βάλια έφερε το χάλκινο μετάλλιο στις νεάνιδες στο δεξί χέρι μετά από αρκετές αναμετρήσεις  και ο Νίκος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους παμπαίδες.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *