Επιτυχίες για τον ΠΑΣ «Άτλας» στους Πανελλήνιους αγώνες της Παλαιόχωρας (photos)

Το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιουνίου ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Ρεθύμνου «Άτλας» συμμετείχε στους Πανελλήνιους Διασυλλογικούς Αγώνες, «Μάχη Κρήτης – Παλαιόχωρα 2015» που διοργάνωσε ο ΠΟΧ Τάλως ANEKLINES σε συνεργασία με το Δήμο Καντάνου – Σελίνου και την Περιφερειακή Eνότητα Χανίων.
Την πρώτη ημέρα από τους Ρεθυμνιώτες αθλητές ξεχώρισαν, η Ελένη Κούτζογλου στις Κορασίδες, κατακτώντας την 2η θέση στην ατομική χρονομέτρηση και ακόμα μια 2η στο Σιρκουί της Παλαιόχωρας. Στην κατηγορία των Παίδων στην ατομική χρονομέτρηση, 3ος κατετάγη ο Κώστας Ταταράκης, 5ος ο Κώστας Τσικιντίκος και 6ος Παναγιώτης Λαβδάκης.
Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές του ΠΑΣ Ρεθύμνου «Άτλας την δεύτερη ημέρα των αγώνων. Στην Κατηγορία Μάστερ Α’ ο Παντελής Διακουμάκης κατέλαβε την 2η θέση και στην Μάστερ Β’ ο Χάρης Σφακιανάκης την 6η θέση. Στις Κορασίδες η Κούτζογλου τερμάτισε 2η, ενώ στους Παίδες οι Παναγιώτης Λαβδάκης και Κώστας Τσικιντίκος ανέβηκαν στο 2ο και 3ο σκαλί του βάθρου αντίστοιχα.

Για κάθε κατηγορία απονεμήθηκαν μετάλλιο και δίπλωμα στον 1ο, 2ο και 3ο νικητή, ενώ στον 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα. Στην κατηγορία Mάστερ/Όπεν θα έγινε βράβευση ανά ηλικιακή κατηγορία (Α-Β-Γ). Επίσης βραβεύθηκαν οι 6 πρώτοι της Γενικής Κατάταξης σύμφωνα με το χρόνο (κοινή κατάταξη όλων των κατηγοριών).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *