Επιτυχίες στο Βουκουρέστι για τον ΑΣΜΤ Ατσιποπούλου

Ο ΑΣΜΤ Ατσιποπούλου επέστρεψε από το Βουκουρέστι της Ρουμανίας στο οποίο διεξήχθη το Βαλκανικό Πρωτάθλημα το προηγούμενο σαββατοκύριακο  για τις κατηγορίες των +21 , -21 και -18 ετών μαζί με το Παγκόσμιο Κύπελλο για της Ηλικίες  -16 , -14 και -12 ετών.
Ο Σύλλογος συμμετείχε με τον Προπονητή του, Δημητρόπουλο Δημήτριο, 8 αθλητές και 4 συνόδους – γονείς. Κατέκτησε 2 χρυσά και 2 χάλκινα μετάλλια, όλα στην διοργάνωση του Παγκοσμίου κυπέλου!!! Ο Προπονητής επίσης συνόδευε την Μαρία Κομπιτσάκη, αθλήτρια του ΑΣΜΤ Ζεύξιππος του προπονητή Αλεξάκη Γιάννη, η όποια κατέκτησε την 2η θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα.



Αναλυτικά τα αποτελέσματα είχαν ως εξής.
Fighting System ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Φουρναράκης Μάρκος 1ος στην κατηγορία -16 ετών +73kg
Ορφανός Κωνσταντίνος 1ος στην κατηγορία -14 ετών -60kg
Καραβασίλη Αλεξάνδρα 3η   στην κατηγορία -12 ετών -32kg
Λιονής Κωνσταντίνος 5ος στην κατηγορία -14 ετών -50kg
Kοκονά Αναστασία 5η  στην κατηγορία -14 ετών -40kg
Καρπουζάκης Ιωάννης 9ος στην κατηγορία -16 ετών -66kg

Fighting System και Newaza System Βαλκανικό Πρωτάθλημα
Κομπιτσάκη Μαρία 2ος στην κατηγορία -18 ετών -57kg στο Newaza.
Μοράκης Γεώργιος 9ος στην κατηγορία -18 ετών -73kg στο Fighting.
Newaza System ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Φουρναράκης Μάρκος 3ος στην κατηγορία -16 ετών +73kg

Η πορεία των αθλητών:
Ο Φουρναράκης Μάρκος τόσο στην κατηγορία του στο Fighting System όσο και στο newaza έδωσε συνολικά 7 αγώνες απέναντι  σε 20 αθλητές από Ρωσία, Ρουμάνια ,Ελλάδα , Ιταλία και Βουλγαρία. Αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι στον τελικό του fighting αν και βρέθηκε με 2 πόντους πίσω στο σκορ και μόλις 5 δευτερόλεπτα να απομένουν στον αγώνα έμεινε ψύχραιμος και κατάφερε να κερδισει!!
Ο Ορφανός Κωνσταντίνος στέφθηκε πρωταθλητής στην κατηγορία του ανάμεσα σε 8 αθλητές παίζοντας τρεις αγώνες ενάντια σε Σερβία, Ρωσία και Βόσνια ενώ την κατηγορία του συμπλήρωναν αθλητές από Ολλανδία Γερμανία και Ρουμανία.
Η Καραβασίλη Αλεξάνδρα έπαιξε 4 δυναμικούς αγώνες ενάντια σε αθλήτριες από την Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουκρανία. Έπειτα από ένα υποτονικό ξεκίνημα και οριακή ήττα με την βουλγάρα αθλήτρια στην συνεχεια , παιζοντας με την πλάτη στον τοίχο καθώς με την επομένη ήττα θα είχε αποκλειστεί απο το βάθρο, κέρδισε τρεις συνεχόμενους αγώνες και κατέκτησε την 3η θέση.
Η Κομπιτσάκη Μαρία κατέκτησε την 2η θέση μετα απο 4 αγωνες (3ς νικες και 1 ήττα) ενάντια σε αθλητές από την Ελλάδα, Ρουμανία και Ρωσία.
Ο Λιονής Κωνσταντίνος βγήκε 5ος χάνοντας στον μικρό τελικό της κατηγορίας του η οποία είχε 14 αθλητές από 8 διαφορετικές χωρες. Έδωσε 4ς αγώνες σημειώνοντας 2 νίκες και 2 ηττες. Οι ήττες του ήταν από τον 1ο και 3ο πρωταθλητή, από Ρωσία και Ουκρανία αντίστοιχα.
Η Κοκονά Αναστασία κατέκτησε την 5η δίνοντας 4ς αγώνες με αθλήτριες από την Ρωσία, Ουκρανία, Ρουμανία και Ελλάδα.
Ο Καρπουζάκης Γιάννης βγήκε 9ος ανάμεσα σε 14 αθλητες από 8 χώρες παίζοντας δυο αγώνες με αθλητές από την Ρωσία, ο οποίος στέφθηκε πρωταθλητής, και Βέλγιο.
O Μοράκης Γιώργος βγήκε 9ος ανάμεσα σε 16 αθλητές από 12 χώρες.  Αγωνίστηκε σε 3ς αγώνες σημειώνοντας  1 νίκη και 2 ήττες. Στην αρχή έχασε από τον μετέπειτα ρουμάνο πρωταθλητή της κατηγορίας, κέρδισε τον γερμανό αθλητή και έχασε από έναν Έλληνα αθλητή.

Σε κοινή τους δήλωση οι προπονητές του Συλλόγου Ιωάννης και Δημήτρης Δημητρόπουλος ανέφεραν τα εξής:  «Από την μέρα που τέλειωσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ξεκίνησε και η προετοιμασία των αθλητών που θα συμμετείχαν στο βαλκανικό πρωτάθλημα και παγκόσμιο κύπελλο. Η προετοιμασία ήταν σκληρή και απαιτητική ενώ οι προπονήσεις διήρκησαν ακόμα και τον Αύγουστο. Είμαστε περήφανοι για όλους αλλά και για κάθε έναν ξεχωριστά αθλητή που συμμετείχε στο πρωτάθλημα τόσο για τις επιδόσεις τους όσο και για την μαχητικότητα και το ήθος που έδειξαν κατά την διάρκεια των αγώνων. Προσπαθούμε σαν σύλλογος σε κάθε πρωτάθλημα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και τα τελευταία χρόνια οι συνεχόμενες επιτυχίες μας  στο Τοπικό, στο Πανελλήνιο αλλά και στο Διεθνές επίπεδο δείχνουν την σοβαρή δουλεία που γίνετε στο Ατσιπόπουλο.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *