Επιτυχημένες οι εξετάσεις των εν ενεργεία διαιτητών του ΣΥΔΚΑΚ

Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες πλέον εξετάσεις για όλους τους εν ενεργεία διαιτητές του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης. Οι δοκιμασίες έλαβαν χώρα σε Ηράκλειο και Χανιά και οι διαιτητές εξετάσθηκαν στο τεστ φυσικής κατάστασης της FIBA, καθώς και σε γραπτές εξετάσεις με θέματα επί του κανονισμού καλαθοσφαίρισης.
Στη συνέχεια ακολούθησε μάθημα μηχανικής διαιτησίας απ’ τον υπεύθυνο Περιφέρειας της ΟΔΚΕ Μιχάλη Μαχαιριανάκη, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων με την έμφαση και παραστατικότητα που διακρίνουν τις παρουσιάσεις του.
Τα μηνύματα των εξετάσεων ήταν ιδιαίτερα θετικά για την πλειοψηφία των διαιτητών, ωστόσο γι’ αυτούς που απέτυχαν θα υπάρξει επαναληπτική δοκιμασία σε ενάμισι περίπου μήνα όπου θα τους δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους. Σε κάθε περίπτωση πάντως, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους διαιτητές για την προσπάθεια τους.
Με ανακοίνωση της η διοίκηση του ΣΥΔΚΑΚ, επισημαίνει πως θα συνεχιστεί με μεγάλη διάθεση η επιμόρφωση και βελτίωση της αγωνιστικής δυνατότητας των διαιτητών. Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση, «Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας θα συνεχίσει με αστείρευτη όρεξη τις ενέργειες του για επιμόρφωση και βελτίωση της αγωνιστικής δυνατότητας των μελών του (πραγματοποιώντας τακτικές συγκεντρώσεις, σεμινάρια κι εξετάσεις), έτσι ώστε να διατηρηθεί η κρητική διαιτησία σε υψηλό επίπεδο».

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM
}