Επιτυχημένη η 1η αγωνιστική στις «Αρκαδιομαχίες 2019»

Το Σάββατο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 1η από τις 4 αγωνιστικές του τουρνουά μίνι βόλεϊ «Αρκαδιομαχιες 2019». 

Ο πρωταρχικός και βασικότερος στόχος μας πραγματοποιήθηκε στο μέγιστο βαθμό. Το κλειστό γυμναστήριο Μελινα Μερκουρη γέμισε από παιδικές φωνές και πολύ όρεξη για βόλεϊ. Με συμμετοχή 38 ομάδων από τα δημοτικά σχολεία του δήμου Ρεθύμνου και συνολικά 200 μικρών αθλητών αλλά και αρκετών εθελοντών από τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου μας , τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να γνωρίσουν ένα από τα πιο ευγενές ομαδικά αθλήματα. 

Όλα τα δημοτικά σχολεία που έλαβαν μέρος θα λάβουν αθλητικό εξοπλισμό και αναμνηστικά δώρα για την συμμετοχή τους στο τουρνουά. Το θέμα του φετινού τουρνουά ήταν οι Έλληνες Ολυμπιονίκες καθώς και τα ονόματα των ομάδων αλλά και τα συνθήματα που φώναζαν ήταν εμπνευσμένα από αθλητές που γέμισαν την χώρα μας με υπερηφάνεια. Το μεγάλο βραβείο του τουρνουά είναι το λεγόμενο «ευ αγωνίζεσθαι» ,όπου ο νικητής θα βγει από ψηφοφορία των μικρών αθλητών όπου θα επιλέξουν την ομάδα που εκπροσώπησε καλύτερα τα αθλητικά ιδεώδη . Στο τέλος κάθε αγωνιστικής τα παιδιά παίρνουν μια γεύση από την αθλητική διατροφή καθώς δίνεται σε κάθε παιδί δωρεάν φρούτα και ελληνικά εδέσματα. Στόχος του τουρνουά είναι τα παιδιά μας να γνωρίσουν τον αθλητικό τρόπο ζωής και να τον αγαπήσουν. 

Μέγα χορηγοί της διοργάνωσης είναι τα εκπαιδευτήρια GEN Πολυχρωνακη Καπαϊδωνακη και το καφεκοπτειο/μπαχάρια/ξηροί καρποί ΜΠΑΧΑΡΙ. Επίσημοι υποστηρικτές αθλητικής διατροφής είναι η Φρουτενωση Τσιχλακης-Πολιουδάκης και το παντοπωλείο The Greek Project όπου με τις δωρεές τους τα παιδιά γνωρίζουν την κατάλληλη διατροφή για έναν αθλητή . Φυσικά δίπλα μας είναι και οι χορηγοί του τουρνουά όπου σε επόμενη ανακοίνωση θα αναφερθούμε αναλυτικά και σε εκείνους καθως κάθε μέρα εκδηλώνει το ενδιαφέρον του ενας καινουργιος υποστηρικτης. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού όπου με την παρουσία τους έκαναν τους αθλητές αλλά και τους παρευρισκόμενους να νιώσουν ασφάλεια με τις αφιλοκερδής υπηρεσίες τους. 

Επόμενη αγωνιστική την Κυριακή 19 Μαΐου από τις 9:00-13:00 στο κλειστό γυμναστήριο Μελινα Μερκουρη όπου είσαστε όλοι προσκεκλημένοι να υποστηρίξετε τους επόμενους αθλητές της πόλη μας. 

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM