25 Ιανουαρίου 2021

Επιτυχημένη η 6η Ενωσιακή Γιορτή τένις

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της 6ης Ενωσιακής Γιορτής τένις πράσινου πορτοκαλί και κόκκινου γηπέδου, με την επωνυμία «10 ΜΕ ΤΟΝΟ», την οποία διοργάνωσε η Ζ΄Ένωση Φιλάθλων Σωματείων Αντισφαίρισης Κρήτης με απόλυτη επιτυχία για 6η συνεχόμενη χρονιά με συνδιοργανωτή τον Δημοτικό Οργανισμό Προσχολική Αγωγής Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου και το ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α που στις εγκαταστάσεις του, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 15 Ιουνίου 2015 η εκδήλωση.
Στην γιορτή συμμετείχαν συνολικά 134 παιδιά από όλη την Κρήτη και οι συμμετοχές ανά κατηγορία έχουν ως εξής: 21 αγόρια και 14 κορίτσια στο πράσινο, 28 αγόρια και 20 κορίτσια στο πορτοκαλί και 51 αγόρια και κορίτσια στο κόκκινο γήπεδο.
Οι αγώνες ξεκίνησαν το Σάββατο το πρωί στις 9:30 και συνεχίστηκαν έως της 21:00. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγώνων του κόκκινου γηπέδου στις 19:30, έγινε η γιορτή με την συμμετοχή όλων των αθλητών σε πολλά και συναρπαστικά παιχνίδια που τους διασκέδασαν. Επίσης, εντυπωσιακή ήταν και η χορογραφία των παιδιών της σχολής Dance spirit studio. Η γιορτή ολοκληρώθηκε με την απονομή των μεταλλίων σε όλους τους συμμετέχοντες.
Την περασμένη Κυριακή ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων με την διεξαγωγή των προ-ημιτελικών, ημιτελικών και τελικών του πορτοκαλί γηπέδου.
Η διοργάνωση ήταν προσαρμοσμένη στα προγράμματα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, τα οποία στηρίζει η Ένωση και προωθούν τα παιδιά να γνωρίσουν το τένις μέσα από το παιχνίδι και την διασκέδαση, στοχεύοντας πάντα στην ποιοτικότερη απόδοση τους, ώστε να αναδειχτούν νέα ταλέντα.
Τον Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου εκπροσώπησαν στο κόκκινο επίπεδο οι αθλητές, Νικολακάκης Λευτέρης, Παρασύρης Σοφοκλής, Σπυριδάκης Γιώργος, Σπυρόπουλος Γιάννης, Πολιουδάκης Αντώνης και Σοφουλάκη Άννα.
Στο πορτοκαλί επίπεδο ήταν οι Νικολακάκης Θέμης, Γαβαλάκης Κωνσταντίνος Σαμωνάκης Αντώνης, Ηλιάκη Αθηνά και Σπετσωτάκη Στέλλα.
Στο πράσινο επίπεδο οι συμμετοχές ήταν οι Κουγιουμουτζής Κωνσταντίνος, Τζωρτζόγλου Θάνος, Πετρουλάκης Μάριος, Ταζεδάκης Γιάννης, Σηφάκης Εμμανουήλ , Γιωρταμάκη Φωτεινή.
Στο Πράσινο plus επίπεδο, Σπυρόπουλος Νίκος και Χατζηκακού Πανίκος

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *