Επιτυχημένο το τουρνουά της ΕΠΣΡ «Σκοράρουμε για το χαμόγελο του παιδιού»

Από επιτυχία στέφθηκε το τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου που διοργάνωσε το Σάββατο η ΕΠΣ Ρεθύμνου σε συνεργασία με τον ΑΟ Δαμάστας και τον πρόεδρο του Αντώνη Παπαδάκη. Στο γήπεδο του «Kido» στα Μισίρια η Μικτή Κ14 φιλοξένησε τις αντίστοιχες ηλικιακά ομάδες του Εργοτέλη, του ΣΥΝΚΑ και του ΠΑΟΚ Χανιών σε ένα τουρνουά με αγωνιστικές και κοινωνικές προεκτάσεις. Το φιλικό τουρνουά είχε τίτλο «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο του Παιδιού» και άπαντες συνέλλεξαν τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα παραδοθούν για τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών που στηρίζει το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Κρήτη.

Τα παιχνίδια είχαν διάρκειας 35’ και αγωνίστηκαν όλοι με όλους, χωρίς πάντως να κρατηθεί σκορ, αφού η διεξαγωγή του είχε διαφορετικό χαρακτήρα.

Το ευχαριστώ και η υπερηφάνειας του Μπαστάκη
Την υπερηφάνεια του για αυτό το τουρνουά εξάφρασε με δηλώσεις του μετά από την ολοκλήρωση του ο Γιώργος Μπαστάκης. Ο Ενωσιακός τεχνικός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους διοργανωτές, αλλά και όλους τους συμμετέχοντες σε αυτό.
«Το ποδόσφαιρο είναι κατά τη γνώμη μου το ομορφότερο άθλημα του κόσμου. Το ποδόσφαιρο των ακαδημιών όμως είναι η αφορμή για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Ειδικά η ενασχόληση με αυτές τις ηλικίες αποτελεί ευθύνη για την διαμόρφωση ανθρώπινου χαρακτήρα!. Είμαι πραγματικά περήφανος που οι άνθρωποι της ΕΠΣ Ρεθύμνου σε συνεργασία με τον κ Αντώνη Παπαδακη και το Χαμόγελο του παιδιού διοργάνωσαν μια τόσο όμορφη κίνηση που αποτελεί όχι μόνο το κατάλληλο παράδειγμα για τα παιδιά μας αλλά παράλληλα είναι μια κίνηση ουσίας για ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους και τους αθλητές των ομάδων της ΠΑΕ Εργοτέλη, ΠΑΟΚ Χανίων και ΣΥΝΚΑ που αγνόησαν τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και συμμετείχαν ενεργά σε αυτή τη προσπάθεια και να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο υγεία χαμόγελο και να μην ξεχνάμε τους στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου, “υπερασπίσου το παιδί γιατί αν γλιτώσει το παιδί, υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ!!”».

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ Κ14 ΕΠΣΡ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη
ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΡ (Γιώργος Μπαστάκης): Αποστολάκης, Κατικάς, Κολυβάκης, Παπαδόπουλος, Χεμπάι, Χατζηκωνσταντίνου, Ρ. Χύσκο, Ντ. Χυσκο, Στριλιγκάς, Βαρούχας, Μακρυπόδης.

Στο παιχνίδι με το ΣΥΝΚΑ
ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΡ (Γιώργος Μπαστάκης): Προβιάς, Κατικάς, Κολυβάκης, Πετράκης, Παπαδόπουλος, Μαστοράκης, Εσπιαλίδης, Ανδρεαδάκης, Νιόρας, Παπαπαναγιώτου, Λαδιανός.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Χανίων
ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΡ (Γιώργος Μπαστάκης): Σκουλούδης, Κολυβάκης, Κατικάς, Χεμπαι, Χατζηκωνσταντίνου, Παπαδόπουλος, Πετράκης, Ρ. Χύσκο, Μαστοράκης, Ντ. Χύσκο, Βαρουχας, Νιορας, Ανδρεαδάκης, Λαδιανος, Εσπιαλιδης.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *