Επιτυχημένο το 1ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Τένις Ε3

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου διοργάνωσε από την Παρασκευή 27/2 έως και την Δευτέρα 2/3 το 1o Ενωσιακό Πρωτάθλημα Ε3 για τις κατηγορίες 12 ,14, 16 ετών. Οι αγώνες έγιναν σε συνεργασία με την Ζ΄ Ένωση Αντισφαίρισης Κρήτης και ξεκίνησαν την Παρασκευή το απόγευμα, με την συμμετοχή 100 και πλέον μικρών αθλητών από όλη την Κρήτη και πλήθος κόσμου να γεμίζει τις εξέδρες των εγκαταστάσεων στα γήπεδα του Ο.Α.Ρ. Η διοίκηση, οι προπονητές και ολα τα στελέχη του Ρεθυμνιώτικου ομίλου, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να είναι επιτυχημένη διοργάνωση.
Τον Όμιλο Αντισφαίρισης Ρεθύμνου εκπροσώπησαν οι αθλητές, Ντεβετζίδης Αλέξανδρος, Σπυρόπουλος Νίκος, Μισιριώτης Νέστορας, Χατζηκακού Πανίκος, Σαββάκης Δημήτρης, Φραϊδάκης Γιάννης, Πολιουδάκη Άννα-Μαρία, Τσαγλιώτης Αντώνης, Καζιάλες Βαγγέλης, Τσιάλιος Λεωνίδας. Ξεχώρισαν οι αθλητές Τσιάλιος και Σαββάκης που κατέλαβαν θέση στην τελική οκτάδα.
Επόμενοι αγώνες για τους αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου θα είναι το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Ε2 στο Ηράκλειο.

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM
}