1 Οκτωβρίου 2023

Επιτυχημένο το 2ο Παγκρήτιο καμπ Ταεκβοντό στο Ρέθυμνο

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πενθήμερο καμπ του 2ου Παγκρήτιου τουρνουά Ταεκβοντό που διοργάνωσε ο ΑΣ Περάματος στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης Εξερευνητές στο Λαντζιμά Ρεθύμνου. Δεκάδες αθλητές έλαβαν μέρος, ενώ το «παρών» έδωσαν μεγάλες προσωπικότητες του αθλήματος, όπως ο προπονητής της Ολυμπιακής ομάδας του 2004 Απόστολος Ιακωβάκης και ο Κορεάτης «μετρ» του είδους Junwoo Lee.

Η διοργάνωση περιείχε διπλές προπονήσεις με αγωνιστικό περιεχόμενο κυρίως, αλλά και με ασκήσεις και τεχνικές επιδείξεων, αποκομίζοντας έτσι σημαντικές πληροφορίες για το μέλλον τους οι συνολικά 45 αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν. Το «παρών» έδωσαν προπονητές και αθλητές από 4 διαφορετικούς συλλόγους όπως ο ΑΣ Περάματος, οι Κρήτες, ο Απόλλων Ρεθύμνου και ο ΑΣ Λάρισας. Σε αυτό το σημαντικό γεγονός δεν έλλειψαν και οι υψηλές παρουσίες του αθλήματος, με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής ομάδας του 2004, Απόστολος Ιακωβάκης, που είχε και την επίβλεψη, συνοδευόμενος από την επίλεκτη ομάδα αθλητών από τον ΑΣ Λάρισας καθώς και ο Κορεάτης Junwoo Lee, ο οποίος εξειδικεύεται σε εντυπωσιακά λακτίσματα και είναι προπονητής σε ομάδες επιδείξεων. Φυσικά δεν έλειψαν και οι Ρεθυμνιώτικες παρουσίες, καθώς ο σύλλογος του Απόλλων Ρεθύμνου εκπροσωπήθηκε από τους Χρήστο Δεσποτόπουλο, Χρυσάνθη Δεσποτοπούλου, Γιώργο Τσιλεδάκη, Κατερίνα Τσιλεδάκη, Ευάγγελο Μαμαλάκη, Σταύρο Αντωνιάδη, Βασίλη Αντωνιάδη, Νεκτάριο Χνάρη, Φίλιππο Παυλάκη, με προπονητή τον Απόστολο Σανιδά.

Την τελευταία ημέρα του καμπ όλοι οι σύλλογοι απένειμαν τιμητική πλακέτα στον κ. Ιακωβάκη για την προσφορά του αλλά και για την βοήθειά του στην ανάπτυξη του Ολυμπιακού Τάεκβοντό στην Κρήτη. Οι προπονητές ευχαρίστησαν επίσης τον βοηθό του κ. Τριανταφύλλου και την ομάδα της Λάρισας, καθώς και τον Κορεάτη Junwoo Lee για τα όμορφα και εντυπωσιακά πράγματα που τους έδειξε.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *