6 Δεκεμβρίου 2021

ΕΠΣΡ: Συγχαρητήρια… αλλά και συστάσεις σε σωματεία της

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Ρεθύμνου συγχαίρει τα σωματεία της Ε.Α.Π., Άρκαδι Αγγελιανών, Αστέρα Ρεθύμνου, Άρη Ρεθύμνου, Τάλως Μελιδονίου και Λίβα για τις πρωτοβουλίες και ενέργειες τους, που προάγουν το ποδόσφαιρο.

Ειδικότερα η ΕΠΣΡ συγχαίρει τα εν λόγω σωματεία, «για την ευαισθησία που επιδεικνύουν συγκεντρώνοντας τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και χρήματα για την ενίσχυση των σεισμόπληκτων του Δήμου Μίνωα Πεδιάδος». Παράλληλα, όμως η διοίκηση της ΕΠΣΡ καυτηριάζει τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν ΟΦ Αρμένων και Αρκάδι Αγγελιανών μετά τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής, καταδικάζοντας τους χαρακτηρισμούς κατά αξιοματούχων αγώνα, τονίζοντας «πως ήδη βρίσκονται στα χέρια της Πειθαρχικής Επιτροπής, η οποία θα επιληφθεί αν χρίζουν περαιτέρω εξέτασης».

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Αναλυτικά, η σχετική ενημέρωση της ΕΠΣ Ρεθύμνου αναφέρει:

«ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

Το Δ.Σ. της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ θα ήθελε να ΣΥΓΧΑΡΕΙ τα σωματεία-μέλη της, ΑΕ ΑΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΡΙΝΕ, ΑΡΚΑΔΙ ΑΓΓΕΛΙΑΝΩΝ, ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΑΟ ΑΡΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΤΑΛΩΣ ΜΕΛΙΔΟΝΙΟΥ και ΛΙΒΑΣ ΑΣΡ, για την ευαισθησία που επιδεικνύουν συγκεντρώνοντας τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και χρήματα για την ενίσχυση των σεισμόπληκτων του Δήμου Μίνωα Πεδιάδος. Εξάλλου, κάτι ανάλογο έπραξε και η ΔΙΟΙΚΗΣΗ της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, κάνοντας αποδεκτό το αίτημα της ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, καταβάλλοντας το ποσό των 1000 ΕΥΡΩ, προς την ενίσχυση των ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΟΣ που έχουν πληγεί.

Η ΑΕ ΑΤΣΙΠ-ΠΡΙΝΕ διοργάνωσε με επιτυχία και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα την «ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» στο γήπεδο Ατσιποπούλου 4-9/10/2021, δίνοντας σειρά φιλικών παιχνιδιών σε επίπεδο Ακαδημιών, με την συμμετοχή τμημάτων του ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ και του ΑΟ ΑΡΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, συγκεντρώνοντας αμφότεροι είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους.

Το ΑΡΚΑΔΙ ΑΓΓΕΛΙΑΝΩΝ πήρε ορθά την πρωτοβουλία και μέρος της οικονομικής στήριξης που συγκεντρώθηκε από τους φιλάθλους του αγώνα με τον ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ το Σάββατο 9/10/21 στο γήπεδο Αγγελιανών, για την 1η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας, θα διατεθεί στους σεισμόπληκτους.

Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και το Σάββατο 16/10/21 στο Μελιδόνι, με πρωτοβουλία του ΤΑΛΩΣ ΜΕΛΙΔΟΝΙΟΥ, διαθέτοντας τα έσοδα του αγώνα με τον ΑΣΤΕΡΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ στους σεισμόπληκτους.

Ο ΛΙΒΑΣ ΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ συγκεντρώνει τρόφιμα, προϊόντα και είδη ρουχισμού για τους σεισμόπληκτους.

Τέτοιες ενέργειες προάγουν το ποδόσφαιρο μας, αποδεικνύοντας εμπράκτως πως αποτελεί ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και πάλι στους ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ και τις ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ των παραπάνω Σωματείων-μελών μας για τις πρωτοβουλίες και ενέργειες τους.

 

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΤΥΧΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΑΓΩΝΑ

Από την άλλη, σαν ΔΙΟΙΚΗΣΗ της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ δεν θα μπορούσαμε παρά να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ τους χαρακτηρισμούς προς ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΑΓΩΝΑ σε ανακοινώσεις που εξέδωσαν τα σωματεία-μέλη μας ΑΡΚΑΔΙ ΑΓΓΕΛΙΑΝΩΝ και ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ, μετά την τέλεση των αγώνων τους για την 1η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας.

Τέτοιου είδους ανακοινώσεις δεν έχουν θέση στο ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και σας ενημερώνουμε πως ήδη βρίσκονται στα χέρια της ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΣΡ, η οποία θα επιληφθεί αν χρίζουν περαιτέρω εξέτασης.

Πραγματικά ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ και ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ από τέτοιες συμπεριφορές και χαρακτηρισμούς, που δεν αρμόζουν στην ΙΣΤΟΡΙΑ κανενός συλλόγου.

Ξεκαθαρίζουμε προς ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ πως ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ, την ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ του ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *