5 Δεκεμβρίου 2022

Ευχαριστήριο της ΕΠΣΡ για τις Μικτές Ομάδες

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Ρεθύμνου προχώρησε στις ευχαριστίες της προς όλους αυτούς που συνέβαλλαν στην λειτουργία και στην ανάδειξη καλού προσώπου των Μικτών ομάδων Κ-17 & Κ-15.

Η ΕΠΣΡ ευχαρίστησε τους Ενωσιακούς τεχνικούς, τους ποδοσφαιριστές και τους γονείς τους, όλα τα σωματεία-μέλη της, τις διοικήσεις και τους προπονητές για την άψογη συνεργασία, αλλά και ειδικότερα τα σωμετεία ΑΟ Άρης, Δόξα Πλατανέ, Αστέρας Ρεθύμνου, Ρεθυμνιακός για τις διευκολύνσεις που παρείχαν για τις προπονήσεις και τους αγώνες στα γήπεδα Μισιρίων και Σοχώρας.

Αναλυτικά:

«Την ΤΡΙΤΗ 5-4-2022 έπεσε η αυλαία της Φάσης των Ομίλων των ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Κ-17 & Κ-15, με τις ΜΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΕΣ να ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στο Λασίθι, σε μια δύσκολη ομολογουμένως περίοδο για όλους μας. Μετά από δύο χρόνια τα Ενωσιακά πρωταθλήματα επέστρεψαν, με τις ΜΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΕΣ να εκπροσωπούν το νομό μας με αξιοπρέπεια και έχοντας καλή συνολικά παρουσία παρά τα εμπόδια και τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν. Αμφότερες οι ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΣΡ κατέκτησαν την 3η θέση τόσο σε επίπεδο Κ-15 όσο και σε Κ-17, με το Ηράκλειο και τα Χανιά να κατακτούν τα δύο εισιτήρια για την συνέχεια της διοργάνωσης, στους οποίους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Η περίοδος ήταν ιδιαιτέρως δύσκολη και το ΔΣ της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, όπως και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΠΣΡ, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους αυτούς που συνέτειναν ώστε οι ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ να παρουσιάσουν ένα κατά γενική ομολογία,  καλό πρόσωπο και αν είχαν λίγη τύχη παραπάνω να διεκδικούσαν κάτι καλύτερο:

1) Τους ΕΝΩΣΙΑΚΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ κ.κ. ΚΟΖΑΝΙΔΗ Στυλιανό (Κ-17), ΜΟΥΡΤΖΑΝΟ Φίλιππο (Κ-15), ΤΥΠΑΔΗ Στέργιο (προπονητής Τερματοφυλάκων), τον ΣΚΑΟΥΤΕΡ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ κ. ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΑΚΗ Σταύρο, αλλά και τον Έφορο υλικού κ. ΒΑΡΔΟΥΝΙΩΤΗ Γεώργιο, για την άψογη συνεργασία και την προσφορά τους στις ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.

2) Το νέο αίμα, τους ποδοσφαιριστές και των δύο ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ που ΤΙΜΗΣΑΝ με την παρουσία τους αυτές και συνολικά το ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, φορώντας την φανέλα των ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ του νομού μας. Επίσης ευχαριστούμε τους γονείς όλων των παιδιών για την εμπιστοσύνη που μας επέδειξαν και τη γενικότερη συνεργασία που είχαμε.

3) Το σύνολο των σωματείων-μελών μας, τις διοικήσεις και τους προπονητές όλων αυτών για την άψογη συνεργασία και κατανόηση για την λειτουργία των ΜΙΚΤΩΝ ΜΑΣ ΟΜΑΔΩΝ.

4) Ξεχωριστά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα σωματεία-μέλη μας ΑΟ ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΑΕ ΔΟΞΑ ΠΛΑΤΑΝΕ, ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ και ΑΟ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ για τις διευκολύνσεις που παρείχαν στις ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ για την χρησμιοποίηση των Δημοτικών γηπέδων ΜΙΣΙΡΙΩΝ και ΡΕΘΥΜΝΟΥ για προπονήσεις και αγώνες».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *