Ευχαριστήριο της ΕΠΣΡ για το τουρνουά της Ιταλίας

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όλους αυτούς που συνέβαλλαν στη συμμετοχή στο Διεθνές τουρνουά της Ιταλίας της Μικτής Κ16, εξέδωσε η διοίκηση της ΕΠΣ Ρεθύμνου. Οι εμπειρίες που αποκόμισαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές ήταν πρωτόγνωρες και πολύ σημαντικές, με την ΕΠΣΡ να ευχαριστεί τον μάνατζερ Πιερλουίτζι Λορενζόνι, αλλά και τους Στέλιο Μπικάκη και Σήφη Πετράκη, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ρεθύμνου, αλλά και τους γονείς.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣΡ αναφέρει:

«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνης θέλει να ευχαριστήσει όλους αυτούς που συνετέλεσαν σ’ αυτό το υπέροχο ταξίδι της Μικτής Ομάδος Κ16 στο 23ο Διεθνές Τουρνουά «XXIII Torneo Internazionale G. Sirea»  Γκαετάνο Σιρέα που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ματέρα της Ν.Ιταλίας από 27 Απριλίου 2019 έως 4 Μαΐου 2019.

Η πρόσκληση της συμμετοχής της Μικτής ομάδος μας έγινε από τον μάνατζερ Pierluigi Lorenzoni που διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις με τον πρώην πρόεδρο του ΟΦ Αρμένων Επιχειρηματία Στέλιο Μπικάκη καθώς και με το δικηγόρο και μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΡ Ιωσήφ Πετράκη.

Η αποστολή όλων που συμμετείχαν, ποδοσφαιριστές, προπονητής, συνοδοί αποκόμισαν τεράστιες εμπειρίες οργάνωσης και λειτουργίας σπουδαίων ομάδων που συμμετείχαν, όπως Γιουβέντους, Ουντινέζε, Τορίνο, Παρτιζάν Βελιγραδίου, Εθνική Ιταλίας καθώς και άλλες σπουδαίες ομάδες της Ευρώπης.

Αυτή η συμμετοχή βοήθησε όλους μας και ως επί το πλείστον τους ποδοσφαιριστές της ομάδος μας να ξεδιπλώσουν με την εμπειρία που αποκόμισαν, το πλούσιο ταλέντο τους στο πρόσφατο 35ο Κύπελλο «Μάχη της Κρήτης» στην Ιεράπετρα κατακτώντας την πρώτη θέση στην ιστορία του θεσμού.

Τελειώνοντας ευχαριστούμε για την οικονομική στήριξη της πραγματοποίησης αυτού του υπέροχου ταξιδιού: το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ρεθύμνου, τους γονείς των ποδοσφαιριστών, τον επιχειρηματία Στέλιο Μπικάκη, τον δικηγόρο Ιωσήφ Πετράκη για την βοήθεια που πρόσφερε εκτελώντας χρέη διερμηνέα στην ιταλική γλώσσα. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας την επόμενη χρονιά για ανάλογη συνέχεια με τους ποδοσφαιριστές που έρχονται από την Κ14 της Μικτής της Ένωσής μας».

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM