Ευχαριστίες από τον Τύρναβο για το ΟΦ Αρμένων!

Με ανακοίνωση του ο Σύλλογο Τυρνάβου και η κοινότητα Μεσοχωρίου ευχαρίστησαν την ομάδα των Αρμένων αλλά και όσους βοήθησαν στην συγκέντρωση των τροφίμων για τους σεισμόπληκτους της Λάρισας. Οι δυο παραπάνω σύλλογοι ήταν και αυτοί που ανέλαβαν να παραδώσουν τα τρόφιμα σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Στην σχετική τους ανακοίνωση αναφέρουν:
«Μία ιδιαίτερα συγκινητική πρωτοβουλία γεμάτη φιλανθρωπία και αλληλεγγύη ανέλαβαν οι κάτοικοι και φορείς των Αρμένων Ρεθύμνου. Παρά τη μεγάλη απόσταση, αμέσως μετά το σεισμό στην περιοχή μας αποφάσισαν να συμβάλλουν στην ανακούφιση των σεισμόπληκτων συγκεντρώνοντας τρόφιμα και λοιπά αγαθά πρώτης ανάγκης.

 Η πρωτοβουλία ανήκει στην Κοινότητα Αρμένων ενώ για την υλοποίηση του σκοπού συνεργάστηκαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρμένων, Η Ποδοσφαιρική Ομάδα Ο.Φ. Αρμένων, η εκκλησία και το σχολείο της Κοινότητας καθώς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φωτεινού Ρεθύμνου.

Οι υπεύθυνοι της πρωτοβουλίας ζήτησαν τη συνδρομή του Συλλόγου μας για την παράδοση των αγαθών σε πληγέντες συνανθρώπους μας. Με χαρά λοιπόν παραδώσαμε σήμερα τα αγαθά που παραλάβαμε στον Πρόεδρο της Κοινότητας Μεσοχωρίου κ. Γιάννη Ζαρλαδάνη. Ως γνωστό, το Μεσοχώρι αποτελεί ένα από τα χωριά που επλήγησαν περισσότερο με το μεγαλύτερο αριθμό των κατοικιών να έχουν υποστεί σημαντικές ζημιές.

 Ο κ. Ζουρλαδάνης κατά την παραλαβή των αγαθών ευχαρίστησε τους φορείς των Αρμένων γι’ αυτή τη σπουδαία πρωτοβουλία αλληλεγγύης που ανέλαβαν καθώς και το Σύλλογό μας για την παράδοση των αγαθών.»

Ενώ ο Πρόεδρος της κοινότητας Μεσοχωρίου σε ευχαριστήρια ανακοίνωση αναφέρει:
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κοινότητα των Αρμένων Ρεθύμνου για την συγκέντρωση τροφίμων για τους σεισμοπαθείς κατοίκους του Μεσοχωρίου σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Αρμένων, τον πολιτιστικό σύλλογο Φωτεινού Ρεθύμνου, το σχολείο Αρμένων, την εκκλησία Αρμένων και τον Ο.Φ. Αρμένων ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού. Ευχαριστώ επίσης τον Γιώργο Πρόικο Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου και την σύζυγό τους Σοφία Λιάπη που μας τα φέρανε.»

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram , κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *